KLEUR&VORM VOOR PRETTIG WONEN

 

  Ben jij druk met je woonplannen?
  Ga je bouwen en verlies je overzicht?
  Bevalt je kamer niet meer of heb je je zelfs

nooit thuis gevoeld in je eigen eigen huis?


Je thuis prettig voelen is belangrijker dan je

denkt, want wist je dat je omgeving onbewust

invloed kan hebben op hoe jij je voelt?


Die gevoelskant van wonen, zeg maar die energetische kant, is precies waar Fenneke Wortelboer al meer dan 16 jaar in is gespecialiseerd. In het heel kort gezegd dat wat een ruimte, kleur, daglicht en meer met je kunnen doen.


Ze ontwerpt dan ook een huis van binnen uit naar buiten, rondom je heen. Vanuit het interieur, dus functioneel en vanuit hoe het voor jou als bewoner prettig wordt ervaren. Dat is niet alleen heel functioneel, je begrijpt ook precies wat je wilt en kunt dus veel gemakkelijker keuzes maken en spijt achteraf voorkomen.


Missie van Fenneke:

Het welbevinden van de bewoner zou altijd uitgangspunt moeten zijn. Alle architecten, bouwers, stylisten en alle adviseurs zouden zich bewust moeten zijn van de onbewuste invloed van hun ontwerp op de gebruiker.


Om daar verandering in te brengen geeft Fenneke vaak presentaties over de invloed van kleur, licht en ruimte op jouw welbevinden en laat ze mensen ervaren wat de omgeving, licht, kleur, materialen onbewust met hen doen. Uiteraard is dit ook het uitgangspunt bij haar advies. Er liggen zoveel mogelijkheden onbenut die je eenvoudig eigen kunt maken.


Dat inzicht geven doet ze ook bij haar persoonlijke ondersteuning voor het ontwerpen van je (nieuwbouw) droomhuis, woonkamer-metamorfoses met eigen spulletjes, interieuradvies, en kleurinzicht tijdens de kleur-ontdekkingsdagen. Waardoor je zelf heel eenvoudig samenhang en balans kunt creëren in je interieur.


Fenneke leidt als docent al meer dan 9 jaren interieurvormgevers op. Onlangs heeft ze zelf een zeer unieke interieuropleiding ontwikkeld die energetisch een laagje dieper gaat.

Ze ziet het als haar taak om mensen bewust te maken van hun onbeperkte woonmogelijkheden en wil die manier van werken doorgeven aan haar cursisten en klanten.Fenneke nodigt je graag uit voor een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.


Afspraak maken via email

Telefoon:  06 5314 35 65


Fenneke Wortelboer


Fenneke:” Je weet best wat je mooi vindt. Maar om dat zelf in een ontwerp of duidelijke keuzes te vertalen, vind je soms erg lastig. Daarom help ik bij de concrete vertaalslag van je wensen + ideeën en zorg er voor dat je er helemaal blij van wordt.

We staan stil bij zaken waar je zelf niet zo snel aan denkt, maar die wel cruciaal zijn. Soms kleine dingen die zo gewoon zijn dat je ze vergeet. Ze kunnen een verschil maken in het creëren van een woonomgeving die aan alle wensen voldoet en vooral dat je je er straks prettig voelt.


Ter Borchlaan 58

9766 TX Eelderwolde

T: 06 53 14 35 65

inspiratie@kleurenvorm.nl


KvK 0207331

LID NvvK (Nederlandse vereniging voor Kleurenstudie)

 
  bijzonder aanbodspeciale_akties.htmlspeciale_akties.htmlshapeimage_6_link_0
 gratis eBOOK  
 
E_book_prettig_wonen.html

Fenneke Wortelboer

     PUBLICATIESpublicaties.htmlpublicaties.htmlshapeimage_8_link_0
 Prettig Wonen Specialist

droomhuis ontwerper

 Facebookhttps://www.facebook.com/kleurenvorm
 Linkedinhttps://www.linkedin.com/in/fennekewortelboer
workshops/opleidingonline_interieurcursus.html
woonwensenWoonwensen.html
huis ontwerpenhuis_ontwerpen.html
interieuradviesinterieuradvies.html
kleuradvieskleuradvies.html
online cursusonline_interieurcursus.html
projectenprojecten.html
werkwijzewerkwijze.html
contact
OPLEIDING   interieurontwerpenopleiding_interieurontwerpen.html
KLEUR        ontdekkingsdagenkleur-ontdekkingsdagen.html