KLEUR        ontdekkingsdagenkleur-ontdekkingsdagen.html

Wonen&Co 19, 20, 21 en 22 maart 2015


JA, ik ben weer gevraagd om presentaties te geven op de Wonen&cobeurs. Uiteraard zullen mijn presentaties weer 

de gevoelskant van wonen belichten bij (ver)bouw-, verhuis- en inrichtingsplannen!


De vraag die hierbij centraal staat:

Bent u wel eens in een ruimte geweest die niet prettig voelde?


Ook geef ik gratis Quick Scans voor uw ideale plattegrond bij (ver) bouwplannen, maar dan bekeken van binnen uit!


Bouwbeurs Assen 29, 30 en 31 januari 2015


Heeft u (ver) bouwplannen? Dan is het handig als u de komende beurs even langs wipt in de TT hal. 2 x per dag geef ik er presentaties over waar u het liefst eerst over nagedacht had bij (ver)bouwplannen. Verder geef ik over de dagen verspreid gratis 10 minuten Quick Scans over uw ideale plattegrond.


nieuwbouw+verbouwbeursXL 2014


Wat een succes! Wederom heb ik 3 dagen met veel plezier colleges gegeven. De collegezaal was weer echt te klein. Leuk om zoveel mensen te inspireren en bewust te maken wat er onbewust met ons gebeurt! Volgend jaar gaan ze de zaal groter maken.


Tijdens de beurs gaf ik dit jaar voor mensen, met (ver)bouwplannen, gratis Quick Scans om er hun ideale plattegrond van te maken. Er werd gretig gebruik van gemaakt. Vele mensen heb ik in verwarring gebracht in positieve zin ze gingen uiteindelijk naar huis met een geheel andere oplossing. Zo leuk om te doen!


Presentatie tijdens de bouw- en woonweken


Op de bouw en woonweken Tynaarlo gaf ik een presentatie over het effect van keuzes maken bij nieuwbouw, verbouw en inrichten. Uiteraard ging het over hoe je zelf invloed uit kunt oefenen om prettig te kunnen wonen.


Deze interactiviteit inspireert na te “denken” over wat u graag wilt weten voor u de eerste stappen zet! Zodat u vanaf het begin keuzes kunt maken die uw woongenot positief beïnvloeden.Presentaties Kleur&Vorm / Wonen&cobeurs


Het was weer een groot succes! De mensen stonden weer buiten de ruimte mee te kijken/ luisteren. Mensen vertelden dat ze direct aan de slag zijn gegaan. Bijzonder dat passie zo aanstekelijk kan zijn!


Wegens het succes van mijn presentaties, van woondromen tot droomwonen, tijdens de nieuwbouw+verbouwXLbeurs ben ik gevraagd door de organisatie ook presentaties te verzorgen voor de wooncolleges bij Wonen&co


Thema: De gevoelskant van Wonen 
Bij een huis inrichten gaat het niet alleen om een mooi plaatje! Er spelen onbewust zaken mee die uw welbevinden kunnen beïnvloeden. Hoe komt het dat u u op de ene plek prettig en op een andere onbehaaglijk voelt? Prettig wonen heeft met gevoel te maken. Tijdens de colleges ervaart u de verschillende effecten die van invloed zijn op de rust en samenhang in uw interieur.


nieuwbouw+verbouwXL 2013


van woondromen tot droomwonen!


Kleur&Vorm heeft met groot succes presentatie(s) gegeven op de nieuwbouw+verbouwXLbeurs.


Tijdens deze presentaties heb ik zichtbaar gemaakt dat de omgeving invloed op je heeft. Als u gaat verbouwen of nieuwbouwen dan heeft u te maken met heel veel keuzes. De keuzes die u maakt hebben effect op het uiteindelijk resultaat, dat is logisch. Toch kan, een in uw ogen, kleine beslissing achteraf een effect hebben waar u eigenlijk niet bij stilgestaan heeft. De verschillende effecten heb ik laten ervaren en de aanwezigen met de neus op de feiten gedrukt en dat heeft veel teweeg gebracht.


De presentaties zijn overweldigend ontvangen. Mensen vertellen dat ze er zeer door geïnspireerd zijn. Er zou 1 presentatie per dag zijn, maar mensen die halverwege aanhaakten vroegen of ze het begin ook mochten zien.


Het ging als een lopend vuurtje op de beurs. Het gonste er.

Er kwamen mensen langs die vroegen wanneer de volgende presentatie was.

Standhouders vertelden dat de mensen die de presentatie ervaren hadden onder de indruk waren en dat zij zelf ook graag, als het hun lukte, langs wilden komen.


Het byzondere is dat mijn manier van een huis (of interieur) ontwerpen een hele andere is, gebaseerd op hoe je je omgeving ervaart.


Leuk dat wat ik, met zoveel passie, doe zo mooi ontvangen wordt!


Huis in de Steiger 2013


Kleur&Vorm deed mee aan de nieuwbouw en verbouwbeurs Huis in de Steigers in Zuidlaren.

Met een groepje inspirerende mensen, die hun hart en ziel verpand hebben aan hun werk, hadden we een interactieve stand.
2 meubelmakers Marianne Meijs werkt machinaal en Karin Edens werkt met de hand, Pieter Rensma is meubelspuiter en maakt tevens kunststof stalramen en ik Fenneke Wortelboer ontwerper van ruimte en kleur vanuit de gevoelskant belicht.

Over het thema WONEN MET GEVOEL gaven wij er korte workshops: waar je beter eerst aan kunt denken voor je met (ver) bouwen begint. 10 minuten consulten over wat

je maar wilt weten over wonen, demonstraties van houtbewerken op een schaafpaard, interactief kleurenspel met de bezoekers, korte lezingen en nog veel meer.


We zijn direct weer gevraagd voor de volgende keer!


De zomerfair 2013 Dagblad van het Noorden


In juni 2013 had er weer een groot artikel van Kleur&Vorm in de krant gestaan. Tijdens de zomerfair merkte ik dat veel mensen het gelezen hadden. Er volgden bijzondere gesprekken, ook met mensen onderling die elkaar helemaal niet kenden. We stonden soms wel meer dan een uur samen over de gevoelskant van wonen van gedachten te wisselen.

huis ontwerpenhuis_ontwerpen.html
interieuradviesinterieuradvies.html
kleuradvieskleuradvies.html
online cursusonline_interieurcursus.html
projectenprojecten.html
werkwijzewerkwijze.html
contactcontact.html
woonwensenWoonwensen.html

Succesvolle evenementen

          KLEUR&VORM

Zelf ervaren wat u zelf kunt doen?  

Hoe u balans kunt maken voor puur woonplezier? De oplossingsgerichte wijze van samenwerken wordt als zeer prettig ervaren. 
Maak vandaag nog een afspraak met Fenneke Wortelboer van Kleur&Vorm voor een adviesgesprek, workshop of speciale dagcursussen

Direct een afspraak?werkwijze.htmlcontact.htmlcontact.htmlmailto:inspiratie@kleurenvorm.nl?subject=Ik%20wil%20graag%20prettig%20wonen%20en%20vrijblijvend%20kennis%20makenshapeimage_10_link_0shapeimage_10_link_1shapeimage_10_link_2shapeimage_10_link_3
<< kleuradvies.htmlshapeimage_11_link_0

Anti Stress Event 16 april 2015


Wat kleur en ruimte aan stress kunnen doen? .... VEEL!!!


Ziekteverzuim door werkplek? Wist je dat je creativiteit, concentratievermogen en productiviteit kunnen af-nemen als een werkruimte niet optimaal is ingericht? Het heeft zelfs invloed op je stemming.


De invloed van kleur wordt bijvoorbeeld nog steeds sterk onderschat. Net als een goede verlichting en de inrichting van een optimale werkplek. Goede keuzes zorgen ervoor dat je je prettig voelt in een ruimte.

Zeker de moeite waard te onderzoeken hoe dat bij jou op kantoor is. Nieuwsgierig? Maak dan tijdens het event een afspraak voor een QuickScan. Samen onderzoeken we of er verbeterpunten zijn voor jouw organisatie.

nieuwbouw+verbouwbeursXL 2016


Op 18, 19 en 20 november ben ik weer gevraagd om interactieve huiskamerpresentaties/ colleges te geven op de nieuwbouwbeurs XL. Deze keer kunt u zich er voor inschrijven omdat het gegeven wordt voor kleine groepjes mensen. Dus heeft u bouwplannen en u wilt deze onder de loep houden of ze zo zijn ontworpen dat ze ideaal voor u zijn? Meldt u aan en neem uw bouwplannen mee. De presentaties zullen u inspireren en bewust maken dat keuzes maken onbewust iets met ons kan doen!


Ik hoop dat er weer tijd en plek is voor Quick Scans voor  bouwplannen, om er uw ideale plattegrond van te maken. Daar werd altijd gretig gebruik van gemaakt. Anders kunt u een afspraak maken omdat na de beurs alsnog te doen. Al vele mensen heb ik daarmee in verwarring gebracht in positieve zin.


Men ging uiteindelijk naar huis met een geheel andere woonoplossing. Zo leuk om te doen! Ook is het mogelijk om uw eigen bouwplan onder de loep te nemen in de cursus 1e hulp bij bouwplannen


Wonen&Co 2016


Ook dit jaar heb ik weer advies gegeven op het adviesplein van Wonen&co. Dat heb ik in de vorm van minicolleges gedaan. Ook kon u uw ( ver) bouwplannen door mij laten toetsen. Is dit wel uw ideale plattegrond? Ik ontwerp een huis van binnenuit naar buiten, vanuit het interieur, functionaliteit en vanuit hoe de ruimte goed voor u voelt. Prettig wonen wil toch iedereen? Er zijn meerdere aspecten die kunnen maken dat een ruimte goed voelt of niet. Dat wilt u uiteraard weten voordat u gaat bouwen!

OPLEIDING   interieurontwerpenopleiding_interieurontwerpen.html
 Facebookhttps://www.facebook.com/kleurenvorm
 Linkedinhttps://www.linkedin.com/in/fennekewortelboer
 Prettig Wonen Specialist

Wonen & co 2017 


Van 16 t/m 19 maart heb ik op het adviesplein Voorkom SPIJT-spreekuren voor bouwplannen gegeven. Zijn er nog zaken die de functionaliteit en woongenot in je bouwplan kunnen vergroten om spijt achteraf te voorkomen?


Op zaterdag 18 maart ging mijn presentatie over de kracht en invloed van kleur in het interieur en wat kleur kan doen met hoe jij je voelt. Het was een volle bak, leuk om mensen zo anders te laten kijken naar kleur. Daar word ik zo blij van!

droomhuis ontwerper

    EVENEMENTEN

 bijzonder aanbodspeciale_akties.htmlspeciale_akties.htmlshapeimage_16_link_0