ontdek de kracht van kleur in jouw interieur en op jouw welbevinden

online kleurcursus     ( tijdelijk beschikbaar )

Kleur heeft onderbewust invloed op hoe jij voelt

Misschien denk je wel: 'zweef zweef'. Toch wil ik je dan eens vragen sta je soms wel eens voor je kledingkast en heb je soms helemaal geen zin om je rode truitje aan te trekken. Terwijl je het gisteren met zoveel plezier gedragen hebt?


Zo gaat dat met kleur

Kleur doet iets met je en niet alleen als je het draagt. Dat geldt óók voor je interieur en dat is niet altijd positief.

Kleur is zóveel meer dan een trendkleur op de muur, ze heeft effect op jou !

ik wil je wakker schudden!

Ontdek waarom trendkleuren je niet altijd gelukkig maken?

direct makkelijk toe te passen 

kleurtips die je nooit meer vergeet

MEER RUST EN BALANS IN JE INTERIEUR

ERVAAR MEER RUST IN Je WOONKAMER

Wist jij dat kleur invloed heeft op jouw gemoedstoestand? Juist in deze 'thuistijd' merk je misschien dat de muren op je af komen. Merk je wellicht dat je je thuis niet fijn voelt. Terwijl dat juist een veilige basis moet zijn waar jij je fijn voelt. Onderbewust word je beïnvloed door je omgeving. Je hebt daar dus geen weet van, maar je voelt het wel. Denk maar eens aan ziekmakende kantoor'tuinen'.


Kleur kan één van de redenen zijn die onrust bij jou thuis veroorzaken. Nu denk je wellicht gelijk ik gebruik geen felle en bonte kleuren, maar wist je dat onrust of een onprettig gevoel ook aan de gebruikte wit kan liggen? Daarom is deze online kleurbewustzijn masteringclass van 6 weken gemaakt. Zodat je kunt ontdekken hoe je gemakkelijk zelf direct iets aan en met kleur kunt doen.

ontdek hoe kleur je kan helpen

Tijdens deze online kleur-bewustzijnsreis gaan we niet bezig met de laatste trendkleuren. NEE, we gaan een laag dieper op onderzoek uit wat de kleuren in jouw interieur bij jou te weeg brengen. Heel praktisch kijk je met de verkregen inzichten naar de effecten bij je thuis. Je gaat heel anders naar jouw interieur en kleuren kijken die je thuis gebruikt hebt. Je herkent wat je eigenlijk altijd al voelde, maar nu weet hoe. 


Door bewust kleur in te zetten kan je zelf eenvoudig meer rust in huis brengen. 

zen met kleuren

deze rustige kleurcursus ontspant je

Dit is misschien wel de meest ontspannen kleur in het interieur 'cursus'. Geen theorie en geen massa's huiswerk of voldoen aan bepaalde maatstaven. NEE, je mag deze weken gewoon lekker naar je gevoel luisteren en ervaren. Niet omdat het moet, maar omdat dat het veel gemakkelijker is. We gaan met bewustzijn kijken naar de kleuren in jouw interieur en wat ze teweegbrengen in je kamer en wat ze met jou doen.


Vaak zie je je eigen blinde vlekken niet, maar wel die van een ander. Daarom hebben we een besloten facebook-groep waar je heerlijk met elkaar kunt oefenen en sparren. Zo ga je heel snel met andere ogen kijken en ervaar je hoe je meer rust en harmonie kunt brengen via je kleur in jouw woonkamer. Ook al heb je alleen maar wit gebruikt.


Aan het eind hebben we een afsluitend webinar waarin je live vragen kunt stellen. Overigens ook tijdens de wekelijkse groeps-calls


Mis het niet, we starten binnenkort. GEEF JE VAST OP, dan ben je zeker van deze prijs

review Kleur&Vorm

THea

er is me veel duidelijk geworden over de effecten van kleur

Zo had ik nog niet naar kleur gekeken
review Kleur&Vorm

Miek

fenneke liet mij zien wat ik daarvÓÓr niet zag

Ik was door corona al aan het ontspullen en schilderen geweest, maar na de kleurlessen van Fenneke kijk er weer heel anders naar. Ze laat je stap voor stap inzien wat werkt en niet werkt om prettig te kunnen wonen.
interieurkleuren
€577
€ 117

de kracht van kleur in je interieur

Ga je mee op ontdekkingstocht naar kleur in jouw eigen interieur en de invloed daarvan op jou zelf? 


  • Je ontvangt een keer per week een mail met een kleur-bewustzijns opdracht. Dit om bij je thuis te onderzoeken hoe werkt dat onderbewust met je eigen gebruikte kleuren


  • Je ontvangt je eigen inzicht & Inspiratieboekje om aantekeningen in te maken


  • Iedere week is er een groeps-call waar we samen dieper op de effecten van kleur in gaan en je vragen kunt stellen


  • Je deelt je inzichten, je foto's en je twijfels in de besloten Facebook-groep waar je veilig kunt oefenen met elkaar


Als je je nu opgeeft kan je tijdelijk meedoen voor         117 euro  

review Kleur&Vorm

Anja

Het heeft me veel dichter bij mijn gevoel gebracht

Ik had al iemand ingehuurd, samen met de inzichten die ik opgedaan heb tijdens 'De kracht van kleur in je interieur' heb ik prachtige keuzes kunnen maken voor kleur. Het heeft me dichter naar mijn gevoel gebracht.
review Kleur&Vorm

THea

ik kijk nu anders naar kleur

Ik ben na 'De kracht van kleur in je interieur' anders gaan kijken naar kleur. Thx!
arrow_drop_up arrow_drop_down