ontdek de energetische kracht van kleur in je eigen interieur 

online kleurcursus     ( tijdelijk heel voordelig beschikbaar )

Kleur heeft invloed op hoe jij voelt, vaak zonder dat je 't zelf beseft

Gek hè? De kleuren in je interieur doen dus ook iets met jezelf. Denk maar eens aan een kleur waar je blij van wordt, of een kleur waar je niets van moet hebben. Kleuren zijn net als alles om ons heen energie. Zo heeft iedere kleur een eigen trilling en dát heeft een energetische weerslag op jou.


Misschien denk je: "Dan zit dat wel goed thuis met de mooie kleuren die ik gekozen heb voor mijn interieur". Toch staat een kleur niet op zich. In elke situatie kan dezelfde kleur een ander effect hebben. Niet alleen een ander effect in je interieur, maar óók de impact op jezelf.


De kleuren in je interieur kunnen onrust veroorzaken zonder dat het stevige kleuren zijn


Het gaat vaak juist om de kleine nuances van een kleur die maken of jij je er fijn bij voelt of niet.


Zo gaat dat nu eenmaal met kleur

Herken jij deze symptonen bij je zelf of bij gezinsleden?

KRIJG JE 'T MAAR NIET GEZELLIG? 

ZIJN JE KINDEREN THUIS ERG DRUK? 

VOEL JE ONRUST, MAAR WEET JE NIET WAAROM?

BEN JE MOE, MAAR KOM JE NIET TOT RUST THUIS? 

HEB JE 'N SLECHTE NACHTRUST, TOCH LIG JE NIET TE PIEKEREN?

ik wil je wakker schudden over de impact van kleur!

Ontdek waarom trendkleuren je niet altijd gelukkig maken?

ERVAAR MEER RUST IN Je WOONKAMEr

Kleur heeft dus invloed op hoe jij je voelt. Juist in deze tijd dat we verplicht veel thuis waren heb je misschien gemerkt dat de muren op je af komen. Ervaar je wellicht dat je je thuis niet fijn voelt. Terwijl dat juist een veilige basis zou moeten zijn waar jij je prettig voelt.


Onderbewust wordt je beïnvloed door je omgeving

Ook door je kleurgebruik in huis. Kleur kan één van de redenen zijn die onrust bij jou thuis veroorzaken. Je hebt daar vaak dus geen weet van, maar je voelt het wel. Denk maar eens aan ziekmakende kantoor'tuinen'.


Wist je dat onrust, of een onprettig gevoel ook aan de gebruikte wit kan liggen? Deze online kleur-bewustzijnsreis van 6 weken laat je ervaren hoe je zelf direct gemakkelijk kleur kunt inzetten om je fijner te laten voelen.

review Kleur&Vorm

Miek

fenneke liet mij zien wat ik daarvÓÓr niet zag

Ik was door corona al aan het ontspullen en schilderen geweest, maar na de kleurlessen van Fenneke kijk ik er weer heel anders naar. Ze laat je stap voor stap inzien wat werkt en niet werkt om prettig te kunnen wonen.

ontdek hoe kleur je kan helpen

Tijdens deze online kleur-bewustzijnsreis gaan we niet bezig met de laatste trendkleuren. NEE, we gaan veel dieper op onderzoek uit wat de kleuren in jouw interieur bij jou te weeg brengen. Met de verkregen inzichten over de effecten van kleur bij je thuis ontdek je hoe je deze positief & praktisch in kunt zetten.


Door bewust kleur in te zetten kan je zelf eenvoudig nog meer rust in huis brengen

direct makkelijk toe te passen 

kleurtips die je nooit meer vergeet

MEER RUST EN BALANS IN JE INTERIEUR

review Kleur&Vorm

Jeanet

nooiT had ik GEDACHT DAT ZO'N KLEIN KLEUR-VERSCHIL ZOVEEL UIT MAAKT

Ik dacht dat ik het zo goed voor elkaar had! Zonder dat de muur een andere kleur heeft gekregen voel ik nu al het verschil!

" IK VOEL ME NA JAREN EINDELIJK THUIS"

Direct toen ik de verf op de muur aanbracht voelde het eigenlijk al niet goed. Nu snap ik waarom. Sinds ik deze kleur heb aangepast kom ik tot rust en voel ik me fijner. Mieke
de impact van kleur op jezelf
zen met kleuren

deze rustige kleurcursus ontspant je

Dit is misschien wel de meest ontspannen kleur in het interieur 'cursus'. Geen theorie en geen massa's huiswerk of voldoen aan bepaalde maatstaven. NEE, je mag deze weken gewoon lekker naar je gevoel luisteren en ervaren. Niet omdat het moet, maar omdat dat het veel gemakkelijker is. We gaan met bewustzijn kijken naar de kleuren in jouw interieur en wat ze teweegbrengen in je kamer en wat ze met jou doen.


Vaak zie je je eigen blinde vlekken niet, maar wél die van een ander. Daarom hebben we een besloten facebook-groep waar je heerlijk met elkaar kunt oefenen en sparren. Zo ga je heel snel met andere ogen kijken en ervaar je hoe je meer rust en harmonie kunt brengen via je kleur in jouw woonkamer. Ook al heb je alleen maar wit gebruikt.


Aan het eind hebben we een afsluitend webinar waarin je live vragen kunt stellen. Overigens ook tijdens de wekelijkse live groeps-calls


Deze unieke energetische kleurreis door je eigen woonkamer geef ik heel soms. Wil je dit niet missen, geef je dan vast op voor de wachtlijst, dan ben je zeker van deze prijs! 

review Kleur&Vorm

THea

er is me veel duidelijk geworden over de effecten van kleur

Zo had ik nog niet naar kleur gekeken
review Kleur&Vorm

Caro

Ineens zie ik wat je bedoelt, ik heb er veel van geleerd!

Door de kleine aanpassingen die ik tijdens deze kleurenweken gedaan heb wordt het nu al een stuk rustiger in huis.
interieurkleuren
€2997
€ 1997

de kracht van kleur in je interieur

Ga je mee op ontdekkingstocht naar kleur in jouw eigen interieur en de invloed daarvan op jou zelf? 


  • Je ontvangt een keer per week een mail met een kleur-bewustzijns opdracht. Dit om bij je thuis te onderzoeken hoe werkt dat onderbewust met je eigen gebruikte kleuren


  • Je ontvangt je eigen inzicht & Inspiratieboekje om aantekeningen in te maken


  • Tijdens de wekelijkse groeps-calls gaan we samen dieper op de effecten van kleur in jouw woonkamer in en kan je vragen stellen


  • Je deelt je inzichten, je foto's en je twijfels in de besloten Facebook-groep waar je veilig kunt oefenen met elkaar


  • Je krijgt veel AHA momenten over hoe je kleur op een positieve manier in je interieur kunt inzetten voor je eigen welbevinden 
Als je je nu opgeeft kan je meedoevoor 1997 euro . We starten met een live webinar. Startdatum in overleg met jou

review Kleur&Vorm

Anja

Het heeft me veel dichter bij mijn gevoel gebracht

Ik had al iemand ingehuurd, samen met de inzichten die ik opgedaan heb tijdens 'De kracht van kleur in je interieur' heb ik prachtige keuzes kunnen maken voor kleur. Het heeft me dichter naar mijn gevoel gebracht.
review Kleur&Vorm

THea

ik kijk nu anders naar kleur

Ik ben na 'De kracht van kleur in je interieur' anders gaan kijken naar kleur. Thx!