arrow_drop_up arrow_drop_down
Video Aspect Ratio: 4:1

Intuitïeve interieur opleiding

mindful wonen 

zonder theorie stampen, omdat prettig wonen over voelen gaat

10+ JAAR ervaring-gerichte juf

inspirerend en nèt even anders

100% TALENT ONTWIKKELEN

JE EIGEN SPECIALISME CREEREN

250+ OPGELEID TOT 

PROFESSIONAL

TEVREDEN INTERIEURVORMGEVERS

praktisch & holistisch

Dé mindful wonen interieur opleiding, die energetisch een laag dieper gaat, start 29 januari 2021

interieuropleiding

ONTDEK DE KRACHT VAN KLEUR

 • Weten wat kleur onbewust met je kan doen

ENERGETISCH EEN LAAG DIEPER

 • Verder dan een mooi plaatje. Jij brengt iets teweeg

ERVAAR WAT RUIMTE MET JE DOET

 • Ontdek de effecten van de omgeving op hoe jij je voelt

JE EIGEN TALENT ONTWIKKELEN

 • Jij bent uniek! Dat maakt wat jij goed kan net even anders is

PRAKTIJK GERICHT MAKKELIJK TE DOEN

 • theorie stampen  Leren door DOEN en bewust worden

SPECIALIST door EIGEN BAGAGE

 • Jouw leef- & werkervaring maakt je invulling van het vak specifiek 

MEER VERTROUWEN IN JEZELF

 • Je doet het al op je gevoel, nu leer je te onderbouwen waarom

12 LIVE DAGEN VOOR DIEPE INZICHTEN 

 • Tijdens de live dagen voel je het verschil. Klopt het of juist niet?

KLEIN GROEPJE MAXIMAAL EFFECT

 • Met max 8 cursisten krijg je alle  aandacht en volg je je eigen pad

interieurfan kriebelt 't al een tijdje?

Vind je het heerlijk om met je interieur bezig te zijn? En...eerlijk gezegd ben je daar best goed in? Je krijgt veel complimentjes en wordt zelfs wel eens gevraagd om dit bij een ander te doen. Leuk maar je merkt dat je blokkeert en ineens erg onzeker wordt. Je doet het immers op je gevoel en wilt het perfect doen en kunnen onderbouwen waarom het klopt wat je doet.


Je vindt het lastig om kleuren te combineren. Het liefst wil je er alles over leren. Jij gelooft dat kleur meer met je doet dan alleen een leuk kleurtje op de muur. Lijkt het je geweldig om te ontdekken hoe kleur jou onbewust kan beïnvloeden? Wil je ook ontdekken wat de andere aspecten zijn die een ruimte prettig maken?

Wil jij van je passie je werk maken?

 • Krijg jij geen energie meer van je huidige baan, wil je iets creatiefs doen?


 • Wil je alles weten over de kracht van kleur in het interieur?


 • Wil je kunnen onderbouwen wat jij vanuit je gevoel al doet?


 • Wil jij meer kunnen geven dan alleen een inspirerend advies?


 • Wil jij meer weten over de onbewuste effecten van een ruimte op jezelf?

Mijn missie om mijn kennis te verspreiden

In 2009 ben ik gevraagd om interieurlessen te geven bij een reguliere interieuropleiding. Ruim 8 jaren heb ik daar meer dan 200 vrouwen met veel plezier opgeleid tot professionals vanuit mijn eigen specialisme. De gevoelskant van wonen, zoals ik dat noem. Dat is wat kleur, licht, materialen en nog véél meer, onderbewust met de ruimte, maar ook met jou als bewoner kunnen doen. Uiteraard heb ik dat altijd meegenomen tijdens lessen en prikkelde de cursisten buiten de gebaande paden te gaan.


Bij het externe examen moest ik hen temperen om niet te gek te doen en zich vooral aan trends en design te houden om te kunnen slagen. Het effect was dat het voldoen aan alle regels om te kunnen slagen prioriteit werd. Het ontwerpen leek ineens niet meer belangrijk. Het stuitte me steeds meer tegen de borst dat in feite iedereen hetzelfde ging doen en de eigenheid die ze eerst lieten zien verdween.


Daarom besloot ik om daar te stoppen en mijn eigen intuïtieve interieuropleiding te ontwikkelen, puur vanuit mijn eigen passie en specialiteit. Die diepere laag, die je misschien niet ziet maar wél maakt dat jij je prettiger voelt. Bovendien vind ik het belangrijk dat mensen zélf hun keuzes kunnen maken in plaats van dat de adviseur beslist voor de klant. Haar rol zie ik dan ook als inspireren en inzicht geven, zodat de bewoners zélf kunnen beslissen.


Ook dát wil ik wijd verspreiden in de wereld en daar heb ik jou bij nodig. Want vind jij het ook veel fijner om zelf te weten wat belangrijk is, dan afhankelijk van anderen te zijn voor advies? Welbevinden zou de nieuwe standaard moeten zijn op alle woonvlakken en dus ook de bouwkolom.

dit vonden anderen van de opleiding

'dat kleur zoveel met je kan doen had ik nooit kunnen bedenken'

Marleen

'Dat fenneke niet uit de boekjes werkt heeft me veel gegeven'

Ellis 

'ik heb me ook persoonlijk ontwikkeld,een extra groot Kado'

Jinke

interieur jaaropleiding practitioner vanuit de gevoelskant van wonen

je omgeving heeft invloed op jou

Wonen is meer dan een mooi plaatje. Onderbewust breng jij met je interieurontwerp iets teweeg bij de bewoners. Een ruimte kan je onderbewust positief en negatief beïnvloeden wij ontwerpen een interieur vanuit de gevoelskant van wonen


Daarmee onderscheidt deze interieuropleiding zich dan ook van alle andere. Wil je leren door DOEN in plaats van theorie? Kies je voor diepgang in plaats van trends?


Bewustzijn en welbevinden zijn de spil van deze interieur opleiding, Ontdek dat je veel meer kunt bijdragen dan alleen een mooi kleurtje + een trendy interieur, maar hoe je een ruimte prettig maakt, voel het verschil!

benut jij al je volledige potentieel?

marleen

fenneke kan als geen ander creativiteit bij je naar boven brengen

Fenneke deelt haar kennis met veel gevoel en aandacht. Ze kan als geen ander de creativiteit bij jezelf naar boven brengen en is een geweldige docent! Fenneke is een optimistische, zachtaardige, creatieve vrouw, die precies weet hoe je puntjes op de i kan zetten. 

Van je unieke talent je kracht maken

Je hoeft niet te voldoen aan kaders zoals bij andere interieuropleidingen en doen wat iedereen doet. Nee, jij wordt geprikkeld om juist buiten de gebaande paden te treden en je eigen visie te ontwikkelen. Zodat jij jouw ideale klant kunt aantrekken omdat ze voor jou kiezen.


Je valt gelijk al meer op in de grote vijver van interieurstylisten. Het woord interieurstylist past dan ook niet. Het gaat wat mij betreft niet om stylen maar om de impact die je veroorzaakt. Je wordt interieurvormgever


 •   Heb jij zin op grote stappen te zetten?
 •   Wil jij praktijkgericht aan de slag en op je gevoel durven varen met de beproefde LEF-methode?
 •   Sta jij er voor open dat je naast dat je heel véél leert ook persoonlijk gaat groeien?


Omdat aandacht je laat groeien werken we in kleine groepjes individueel. Zodat jíj je gelijk kunt richten op wat jij belangrijk vindt. Zoals je eigen visie ontwikkelen en specialiseren in een onderdeel die jou uniek maakt voor jouw toekomstige klanten. 

Wat anderen van deze mindful interieuropleiding vinden

'Het heeft mijn verwachting ver overtroffen en heb erg veel geleerd'

Floor

'Elders miste ik de diepgang, fenneke heeft veel kennis van kleur dat vond ik fijn'

Linda

'Fenneke beschikt over een positieve energie en weet mensen te enthousiasmeren'

Ympkje

'ik was iemand van kaders. Fenneke leerde me anders kijken. nu is er veel meer mogelijk'

Anneke

Voor wie is deze opleiding geschikt?

 • Voor eigenzinnige vrouwen die iets anders willen dan kussentjes schuiven. Zoek jij diepgang en wil jij vanuit de holistische kant van wonen een thuis ontwerpen die niet alleen mooi, maar ook prettig voelt? 


 • Als je openstaat voor stretchen, ontdekken, voelen, groeien en je 100% wilt inzetten


 • Als jij extreem goede resultaten wilt behalen en je expertise wilt ontwikkelen vanuit jouw eigen levenservaring. En met jouw fantastisch creatieve talenten anderen wilt inspireren 


Ben je dol op de kleur paars, of heb je er juist een enorme hekel aan? Dan word je van deze opleiding heel blij en zal je begrijpen wat paars daarmee te maken heeft ;) 


We starten zodra er weer een groepje is, dus wacht niet dan kunnen we wellicht snel starten. Prognose op dit moment in april 

unieke interieur opleiding

deze holistische interieuropleiding vindt je nergens anders ter wereld

beperkte toegang, alleen als je super gemotiveerd bent + 100% er voor gaat

Geen kunstje of trucje, maar INZICHTEN vanuit bewustzijn en doen

Als je voluit op je gevoel durft te gaan en persoonlijk wilt groeien

Wil jij van Je talenten je kracht maken?

GEEF JE HIER OP VOOR HET GRATIS WEBINAR

Wil je zelf ervaren of deze opleiding iets voor je is? Geef je dan op tijd op voor het GRATIS webinar aanstaande vrijdag om 14 uur en ervaar of jij hier blij van wordt. Meld je wel op tijd aan, je kunt alleen meedoen met een link.


Komt een andere tijd je beter uit?


Geef het aan, ik ben flexibel ;) 
interieurlessen vanuit voelen

Harriët

van de gebaande paden af, de diepte in

Fenneke haar rust en flexibiliteit & de ruimte die ze je geeft je eigen creativiteit aan te spreken. Een verademing om les van haar te hebben gehad.

Word jij daar blij van?


Plan vandaag nog een Gratis hart of hoofdgesprek!

Linda

Eerder heb ik elders een interieur-cursus gedaan en miste daar de diepgang. Dat Fenneke veel kleur kennis heeft heb ik als heel prettig ervaren, ik heb veel geleerd

Ympkje
Een bepaalde eigenschap van jou, Fenneke, die me bij blijft is dat je beschikt over een positieve energie en je weet mensen te enthousiasmeren
Dineke
Ik wilde heel graag meer leren over kleur, niet om er iets beroepsmatig mee te doen, maar gewoon voor mezelf. De lesstof vond ik interessant. Ik heb veel geleerd
GONNY
Enorm bedankt voor de interessante en fijne lessen, je warmte  - en het kunnen snuffelen aan jouw creativiteit.                                        Dikke Tuut

Emmy

Duidelijkheid, durf & gevoel

Fenneke kan heel goed luisteren, is erg betrokken en persoonlijk in haar benadering. Ze zegt niet hoe het 'hoort' en wat er in de mode is. Maar begeleid je je gevoel te laten spreken en uit te vinden wat je zèlf belangrijk vindt met interieur. Jouw persoonlijke weg wat goed bij je past. Daardoor heeft Fenneke een heel relaxte manier van lesgeven. 

Harriët

fenneke is een kei en visionar

Ruimtes indelen, kleur, vorm en materiaal gaan over voelen. Dat ze je onderbewust beïnvloeden daar is Fenneke een kei en visionair in

Tineke

Een heel andere benadering dan de boeken voorschrijven

Fenneke heeft me gestimuleerd om te experimenteren en zèlf te ontdekken welke invloed de keuzes voor je interieur op elkaar hebben. Ik heb daardoor heel anders leren kijken naar interieur

Inmiddels is er ook een onlineversie van deze mindful wonen interieuropleiding. Deze is opgeplitst in 3 delen. In de 1e module gaan we 4 maanden aan de slag gaan met het onderdeel ' De invloed van indelen '. Heb je interesse? Doe dan mee met het webinar zie hierboven  ^ ^ ^

meer ervaringen van cursisten

These slides will be slide-able on the live version of your page!

jouw lessen zijn inspirerend, vol kleur & enthousiasme

 Met veel plezier denk ik aan jouw lessen terug. Het heeft me durf gebracht in het interieur en ik gebruik kleur nu veel bewuster

Ingrid

Inspirerend, eerlijk & doortastend

Ik haal veel uit je lessen

Natascha

IK HEB GENOTEN VAN DE OPLEIDING

Gelukkig hoefde ik niets te leren over trends, maar mocht ik des te meer onderzoeken wanneer een interieur 'goed voelt'. Het waren erg afwisselende dagen. Leuk dat ik mijn eigen stijl kon ontwikkelen waardoor ik me onderscheid in het werkveld. Ik kom graag nog eens vervolglessen bij je nemen

Marianne 

Ik heb veel geleerd over kleurgebruik

En de invloed die kleuren hebben op je stemming en de sfeer. We leerden Kleur- en materiaalcombinaties maken op gevoel, iets wat ik nog steeds toepas in mijn styling

Hedwig

JA MAAR:

 1. is het niet te zweverig?                              NEE aan functionaliteit zit niets zweverigs aan, toch?
 2. het is zo ver weg                                          Zelf wil ik graag van de beste leren en ga ik daarvoor naar Amerika
 3. het kost veel geld                                        Ga je dan liever voor minder kwaliteit met een lagere prijs? 
 4. het is te duur                                                Duur is het als je er niets mee doet, doe je mee dan kan je er straks zelf mee verdienen
 5. ik kan het niet betalen                               Deze opleiding is een investering in jezelf, daarmee haal je het meest uit jezelf. Je gaat JA zeggen tegen jezelf!
 6. het is niet de goede tijd                             Vraag jezelf dan af wanneer dan wel, want eigenlijk komt het nooit uit 
 7. het kost me te veel tijd                               Vaak is tijd een kwestie van prioriteiten stellen. Een belangrijkere vraag is: Wat vind jij nu belangrijk?
 8. ik wil niet meer in de schoolbanken       In deze opleiding gaan we met de praktijk bezig, niet met de theorie   

                                                                              Vraagje: wil jij jouw huidige baan tot aan je pensioen wilt blijven doen? 1. ik weet niet of het iets voor me is           Geef je dan op voor het webinar van vrijdagmiddag, dan laat ik je graag ervaren wat het verschil is. 

                                                                             Klik dan hierboven ^ op de oranje button op de ruitjes achtergrond


Fenneke in de media