arrow_drop_up arrow_drop_down

je checklist komt eraan

Binnen enkele minuten ontvang je een e-mail met daarin de link naar jouw GRATIS CHECKLIST voor je Pakket Van Eisen bij Bouwplannen.

TIP .....  Misschien vind je dit ook interessant

WIL JIJ ONTDEKKEN WAT JOU NóG MEER WOONPLEZIER OPLEVERT?

Waarschijnlijk ga je de CHECKLIST voor het Pakket Van Eisen bij Bouwplannen downloaden omdat je plannen hebt voor het ontwerpen van je eigen droomhuis. Deze Checklist gaat je zeker helpen.


Maar hoe zou je vinden om gemakkelijk en snel te weten wat voor jou belangrijk is om van je huis je ultieme droomhuis te bouwen? Zonder dat je bang hoeft te zijn dat je verkeerd begrepen wordt omdat je niet precies weet wat je daar eigenlijk mee bedoelt en daarmee de effecten op jouw woonplezier.


Je kunt direct toegang krijgen tot het 10 daagse online inspiratieprogramma 'Met Gemak je Woonwensen Helder bij Bouwplannen'? Tijdens deze 10 daagse online cursus krijg je stof tot nadenken, handvatten, makkelijk uit te voeren opdrachtjes en oefeningen om tot de kern van jouw verlangen te komen en je jouw specifieke woonwensen helder te krijgen. Waardoor je weet waar je naar toe werkt met je einddoel ( je droomhuis ) voor ogen. Zodat je direct en gemakkelijker de goede keuzes maakt die passen bij jouw leefstijl en jouw droomhuis straks echt aan jouw verwachtingen voldoet.


van € 197 voor slechts 117 euro


Voor de prijs hoef je het niet te laten. Dat is een piepkleine investering die je mega veel oplevert. Niet alleen in woongenot, maar je ook financieel behoedt voor 'foute' kostbare beslissingen. Want als jij weet wat jij belangrijk vindt kan je veel gemakkelijker keuzes maken Zeker belangrijk als je weet dat je in de komende drukke periode soms wel heel snel beslissingen moet nemen, zonder dat je de gevolgen kunt overzien.


Als BONUS krijg je er ook Jouw Eigen Woonwens Inspiratieboekje bij cadeau, ter waarde van € 117 


Ontdek het verschil van plannen maken met je hoofd of met je hart

ZORG VOOR EEN GOED FUNDAMENT VAN JE DROOMHUIS, START GELIJk