Kavel keuzestappenplan

Leuk je bent op zoek naar een plekje om te wonen. Je oog is gevallen op een prachtige kavel, maar is dit eigenlijk wel geschikt voor jou situatie nu? En hoe zit dat over een paar jaar? Heb je dan wellicht andere wensen? Hoe belangrijk zijn winkels in de buurt of opritten naar de snelweg? Hoe dacht jij je huis in op de kavel te zetten? En kan dat ook, of mag dat ook? Waar kijk je op uit? Wat is dat een Kavelpaspoort en zitten daar ook nadelen aan? Het laatste wat je wilt is dat je straks overdonderd met een gevoel van 'had ik dat maar eerder geweten'. Wil je weten welke plek om te wonen het best bij je past?


Dit Kavelkeuze Stappenplan laat je zien wat er op je pad kan komen en waar je liever vooraf rekening mee houdt. Laat je nadenken over aandachtspunten en vooruitkijken. Dat geeft je tijd om na te denken, rust  en overzicht

de Voordelen

inzicht waar op te letten

alles op een rijtje

keuze makkelijker maken

goed voorbereid 

voor- & nadelen helder

je voorwaarden helder

Hadden we dit maar eerder geweten

Ettie

waarom het kiezen van de kavel zo belangrijk is?

Sinds 2001 help ik stellen met bouwplannen het uiterste uit hun mogelijkheden te halen vanuit hun eigen persoonlijke situatie, optimaal gebruik van de ruimte en hun welbevinden. Daarvoor sta ik vaak op podia om mensen met bouwplannen wakker te schudden om het verschil te laten ervaren dat de gevoelskant van wonen zo belangrijk is. 


De plek waar je gaat wonen is eigenlijk het belangrijkst, daar kan je immers niet zoveel aan veranderen. De ligging, de vorm en de richting van de kavel bepaalt in grote mate de mogelijkheden binnen en daarmee jouw welbevinden. Helaas worden de ligging en de voorwaarden die de bouwkavel schept vaak onderschat en nemen veel mensen de nadelen die achteraf pas blijken voor lief. Terwijl een kavel in dezelfde buurt, die wellicht een beetje kleiner is, maar wel veel meer voordelen voor je woongenot kan bieden een veel betere optie kan zijn


Ik ben gespecialiseerd in alle facetten die wonen prettiger maken. Als je die elementen, voor hetzelfde geld, kan toevoegen aan het ontwerp van jouw droomhuis zal je straks nog meer genieten van je droomhuis. Je plekje is mijns inziens het allerbelangrijkst, daar groeit jouw wereld omheen.


Om bewust een weloverwogen keuze te maken voor jouw ideale lapje grond heb ik dit Kavelkeuze Stappenplan gemaakt. 

Alles op een rijtje voor jouw droomplek

Je bent op zoek naar een plekje waar jij je straks thuis wilt voelen. Je woonhuis kan je namelijk niet onder je armen nemen om ergens anders weer neer te zetten. Misschien is je allerbelangrijkste keuze wel die van jouw ideale woonplek. 


Dit Kavelkeuze Stappenplan laat je tevoren nadenken de effecten die de bouwkavel op jouw woonplezier kan hebben. Waar je dus rekening mee wilt houden, zodat je straks niet voor teleurstellingen staat. Bovendien kan je hiermee veel gemakkelijker je keuzes baseren.


Loop geen risico, neem bewust je beslissingen via dit KavelKeuze Stappenplan

je droom-bouwkavel kiezen

Iedere plek zorgt voor andere mogelijkheden, maar wat past het best bij jóu?

Wat vind jij eigenlijk belangrijk

Je hebt nu de kans om het goed te doen. Meestal blijf je er wel een poosje wonen als je de kans krijgt om je droomhuis te maken. Daarom is het zonde als je met minder genoegen neemt. Wat als je voor hetzelfde geld jouw huis kunt creëren vanuit jouw eigen ultieme woonplezier. Maar weet jij waar je allemaal rekening mee kunt houden? Zodat je dat kunt inzetten om alles uit jouw mogelijkheden te halen. Als je 'dat' niet weet, mis je 'dat' sowieso, terwijl 'het' je niets extra's kost.Dit stappenplan neemt je bij de hand en laat je nadenken over zaken waar je misschien in eerste instantie niet zo bij stil staat. Maar die je misschien wel tot andere beslissingen brengt.


Je thuis voelen gaat over welbevinden.

LAat je het liever aan het toeval over?

Een huis bouwen doe je vaak maar één keer. Soms heb je het 'geluk' dat je het nog een keer doet. De eerste keer ontdek je wat je de volgende keer toch liever anders doet. Daarom is het ook zo fijn dat jíj dat niet eerst hoeft te ervaren. Je kunt het gelijk in een keer goed doen, tenminste als jij alles uit jouw mogelijkheden wilt halen. Met dit stappenplan heb jij letterlijk inspiratie in handen. Waardoor je op ideeën gebracht wordt waar je nog niet eerder zo bij stil gestaan hebt. En ... heel waardevol voor je zijn om vooraf te weten

ultieme bouwkavel kiezen
147-
€ 37-

Kavelkeuze Stappenplan

Houdt grip op je eigen situatie. Kies voor het beste uitgangspunt voor jezelf, zonder compromissen. Waar je woont heeft invloed op je sociale netwerken, je leefwijze, jouw toekomst.


Je bent straks blij dat je alles uit je mogelijkheden hebt gehaald, want daar heb je nog jaren woonplezier van!

Joke
Je hebt ons behoedt voor keuzes waar we zeker spijt van hadden gehad

Petra
Je laat ons nadenken over zaken wij wij nog nooit bij stil gestaan hebben

Titia

Gelukkig gaf je ons inzicht over de na-delen van een kavel, deze past perfect!