Kleur en materiaaladvies

je droom tot in de puntjes in balans

Kies je voor iets, of voor hét?

Als je gaat bouwen krijg je veel op je bordje. Zoveel keuzes te maken die héél véél invloed gaan hebben op het uiteindelijke resultaat en véél geld kosten. Keuzes die invloed hebben op jouw woonplezier. Jij wilt niet nèt de plank mis slaan omdat je een 'ogenschijnlijk klein' detail over het hoofd hebt gezien. Je gaat bouwen om prettig te kunnen wonen, toch? 


Wil jij het uiterste uit je mogelijkheden halen zonder extra kosten en zeker weten dat je jouw beste keuzes maakt?  Wil je zorgen los kunnen laten en ondersteuning bij alle keuzes voor het ontwerp van huis, badkamer, keuken, interieur tot met de materialen en kleuren die jouw woonplezier versterken met rust en balans?

prettig wonen kan jouw keuze zijn

bewust je keuzes maken

alles valt samen

resultaat balans en rust

HAdden we jou maar eerder ingeschakeld

Etty

mijn missie  


De onderbewuste kracht van de kleuren, het licht, materialen en de ruimtelijke verhoudingen in jouw woonkamer hebben invloed op hoe jij je er voelt. Dat is waarom je je in de ene ruimte prettiger voelt en in de andere niet. Dat is precies waarin ik sinds  2001 gespecialiseerd ben. Als je materiaalkeuzes maakt voor je bouwplannen sta je er misschien nog niet zo bij stil wat straks het effect op jouw woongenot kan zijn. In een omgeving met harde materialen kan je erg moe worden van de slechte akoestiek. Dat kan je gemakkelijk voorkomen als je er maar op tijd rekening mee houdt.


Mijn missie is mensen met bouwplannen bewust maken dat de keuzes voor hun huis en interieur invloed kunnen hebben op het gebruik van de ruimten, hun welbevinden en het woonplezier straks. Dat wordt ernstig onderbelicht bij het ontwerp van een huis. Ik help je bewust keuzes maken voor een prettig ontwerp en afwerking met ultiem woongenot en welbevinden als uitgangspunt.

Doe mee met de EFFECTIEVE 6 weken kleurbewustzijnsclass en ontdek zelf 'de kracht van kleur in het interieur' 

Ontdek zelf de kracht en de impact van kleur in jouw interieur en hoe jij nóg meer balans kunt scheppen via kleur.


Leuk om cadeau te geven en nog leuker om te krijgen;) start binnenkort*THEA : Sinds deze Kleurcursus kijk ik heel anders naar kleur*


* ANJA  : Het heeft me zoveel inzichten en verrijking gegeven,

ik ben dichter bij mijn gevoel gekomen*


"Jij bent niet VT Wonen"

Ervaringsdeskundige Marianne omschrijft het verschil in benadering vanuit trends en vanuit Kleur&Vorm, dat je er duurzaam happy van wordt.

Bij welke keuzes wil jij ondersteunt worden?

kleuradvies vanuit de kracht van kleur

Kleur doet iets met de ruimte en heeft invloed op hoe jij de ruimte ervaart. Dat kan positief, maar ook negatief zijn. De kracht van kleur wordt nog erg onderschat. Met kleur kan je plank enorm misslaan. Kleur kan zelfs onrust scheppen en zorgen dat je je onbehaaglijk voelt.


Wil jij balans in woonruimte en rust in je hoofd? Ik help je kleuren kiezen die je goed doen en mooi staan bij jouw interieur. Dat is iets anders dan een trendkleur kiezen. Kleur brengt onbewust iets bij je te weeg, ook al hebben we het alleen al over wit.  Er zijn meer dan honderden kleuren wit die allemaal een ander effect op je hebben. Wil jij via kleur jouw interieur laten verbinden en tegelijk je thuis fijner voelen?

verschillende materialen

materialen kiezen die je goed doen

Materialen kunnen in hoge mate de sfeer & uitstraling van een huis en interieur bepalen. De een voelt warm aan de ander koud. Als je van rust en balans in je woonkamer houdt dan is het verstandig om de materialen bij elkaar af te stemmen.


Mis jij de samenhang in jouw interieur? Dan is de kans groot dat dit ligt aan het materiaalgebruik en kleurkeuze. Dat kan onrust scheppen en niet alleen in je interieur.


Laten we samen de puntjes op de i zetten dat geeft niet alleen nu rust, het doet je nog jaren goed!

review Kleur&Vorm

Trieneke

Fenneke zorgt voor 'n goede sfeer & energie in huis

Ze weet waar ze voor staat en werkt met natuurlijke materialen en positieve energie. Ook haar spontane creatieve buiten the box oplossingen hebben ons veel gebracht

onderhoudsvrije achtergevel

hulp bij keuzes tijdens de bouw

Tijdens de bouw moet je veel keuzes maken voor de binnen- en de buitenkant. Materiaal keuzes zoals lichte / donkere/ kleine/ grote gevelstenen,- voegen, geen voegen, soorten hout, laten vergrijzen, kleur geven, lakken, kleur kozijnen, garnituur, afwerking badkamer, keuken uitkiezen, gietvloer + nog duizend andere keuzes


Alles wat je kiest heeft invloed op de uitstraling en weet jij wat het effect zal zijn?


Sommige afwerkingen hebben een andere bewerking nodig in de bouw en kunnen later niet aangepast worden. Ik houd overzicht voor je en neem je stapje voor stapje bij de hand zodat jij keuzes kan maken waar je straks ook nog blij mee bent. Voorkom dat je straks voor verrassingen komt te staan

samen woon-winkelen met ondersteuning, helemaal op maat?

Misschien heb je alleen iemand nodig om samen met jou de puntjes op de i te zetten voor de binnen- of de buitenkant. Heb je al wat dingen uitgezocht maar twijfel je of het wel goede beslissingen? Want jij wilt achteraf geen spijt, toch? Ik geef je inzicht wat de effecten zullen zijn zodat je makkelijker kunt kiezen. Bovendien zorgen we dat het een samenhangend geheel wordt met de andere onderdelen, zodat er rust ontstaat. Je kunt gelijk meerdere knopen doorhakken en beslissingen nemen omdat je weet dat je er fijn bij voelt. Wil jij gemakkelijk en snel van je huis je thuis maken?

Anderen ervaren de ondersteuning zo

Anne

Je hebt ons uit onze kokervisie gehaald

Petra
Door jou is het heel bijzonder geworden

Rolf

Bijzonder, het voelt als een feestje

Diane

Het huis is er veel vriendelijker door geworden

Waar ik, afgezien van de mooie bouwkundige aanpassingen, ook enorm blij mee ben is het inzicht dat je me gegeven hebt over de kleur voor de luiken. Het huis is er veel vriendelijker door geworden