Met gemak je woonwensen helder

Als je gaat bouwen moet je in een korte tijd veel beslissingen nemen waarvan je soms nog niet eens direct de gevolgen kunt overzien. Maar die wel effecten kunnen hebben op jouw woonplezier en leefstijl.


Als jij weet wat je precies wilt, weet je ook waar je naar toe werkt en voorkom je dat je straks te snel kostbare beslissingen maakt en andere verwachtingen hebt.


Wil jij ook:

  • makkelijker en sneller kunnen kiezen?
  • onnodige missers voorkomen?
  • doorgronden wat jij belangrijk vindt?
  • een huis die zich aan jou aanpast ipv andersom?
  • met een gerust hart het bouwproces in?

Voordelen 

van je hoofd naar je hart

inzicht in mogelijkheden

je einddoel voor ogen

DE MAKKELIJKSTE WEG

bewust je keuzes maken

je huis wordt jouw thuis

Hadden we je maar eerder ingeschakeld

Ettie

Omdat jij er in gaat wonen

Als jij nu dan eindelijk je droomhuis gaat bouwen dan begrijp je vast wel dat je het belangrijk vindt dat jij je er straks thuis wilt voelen. Wie weet het beste hoe jij je wilt voelen en wat jij belangrijk vindt? Juist ja JIJ


Daarom ben je onmisbaar in het ontwikkelingsproces van je thuis. Het allerbelangrijkst is dan ook dat jij weet wat je wilt. Daar valt of staat eigenlijk alles bij. 


Wonen doe je binnen, daarom ontwerp ik ook vanbinnen uit naar buiten. Dat klinkt wellicht een beetje vreemd maar is in feite de meest logische weg. Je huis kan van buiten nog zo mooi zijn maar als het niet functioneel is  of niet prettig voelt dan heb je een probleem. Ik ben sinds 2001 gespecialiseerd in wat een ruimtelijke verhoudingen, materialen, licht, kleur en meer met je welbevinden kunnen doen. En dat kunnen we voor hetzelfde geld inzetten voor meer woonplezier. Ik geef daar vaak lezingen over op bouwbeurzen en mensen zijn dan altijd verbaast over dat dit eigenlijk nooit meegenomen wordt in het ontwerp van een huis.


Het verbaast mij waarom het niet 'normaal' is om bewoners echt als uitgangspunt nemen voor het ontwerp van hun huis. Dat is mijn missie, want je thuis voelen zegt het al dat prettig wonen over voelen gaat.

Wat levert het je op?

goed voorbereid is 't halve ....

Als je gaat bouwen dan komt er in een korte tijd heel veel op je af. Er wordt aan je getrokken, je moet snel veel keuzes maken. Ja, je weet dat je er een super huis van wilt maken die voldoet aan je wensen.


Maar wat betekent dat precies in de praktijk? Het is lastig, zeg maar erg vervelend als je keuzes moet maken en je hebt de tijd er niet voor om goed over na te denken. Terwijl die keuzes impact kunnen hebben op je portemonnee en je woonplezier.


Wil je zonder nachtelijk gepieker, voortvarend en bewust je keuzes maken? Krijg dan eerst op een rijtje wat jij belangrijk vindt. Daar heb ik een bijzondere methode voor ontwikkeld waarbij je niet nog meer je hoofd gaat kraken maar naar je gevoel luisteren. 

bewustwording

Een lijstje in je hoofd kan heel anders uitpakken dan je gevoel. Vaak wordt er naar het mooie plaatje gekeken aan de buitenkant. Maar wonen doe je echt binnen! Het huis kan er van buiten nog zo mooi uitzien, maar als het niet praktisch is of niet fijn voelt, dan erger je je er nog jaren aan.


Je denkt misschien vanbinnen dat komt wel goed


NEE! Niet vanzelf. iedereen heeft andere kaders waar die zich prettig bij voelt. Het kan dus zijn dat degene die je huis ontwerpt onbewust invult vanuit zijn eigen kaders. Daarom is het ook zo belangrijk dat jij je eigen kaders helder hebt zodat je overzicht kan houden.

jouw Wensen in kaart

Wat wil je precies en wat is er überhaupt mogelijk? Tja als je dat niet weet kom je al snel uit op compromissen. Dus een beetje van dit en een beetje van dat. In een later stadium is het prima om water bij de wijn te doen, maar in de beginfase is het belangrijk dat je je uitgangspunt helemaal helder hebt.  


Zodat je weet waar je naartoe wilt werken. Hoe zou het voor je zijn als jouw droomhuis, voor hetzelfde geld, wel aan jouw verwachtingen kan voldoen? Door spelenderwijs bewust te worden van jouw kwartjes die gaan vallen die jou houvast gaan bieden

Het fundament van jouw huis

'Met gemak je WoonWensen helder bij Bouwplannen'

schept inzicht en overzicht in wat jij belangrijk vindt voor het realiseren van je eigen droomhuis. Zodat je gemakkelijker tot keuzes komt. Want op keuzestress zit jij niet te wachten. Je hebt het straks druk genoeg om alle ballen hoog te houden op zoveel verschillende vlakken. Ontwerp van het huis met alle losse onderdelen en details, keuzes maken materialen, kleuren, afwerking, keuken, badkamer, aannemer, budget, financiering, je gezin, ontspanning, huishouding, boodschappen, verkoophuis, verhuizing, inpakken, tuin, schoonmaken, verven, vloer- en raambedekking kiezen en ( laten) plaatsen en alles wat daar tussen zit, om maar te zwijgen om even aan jezelf toe te komen. 


Wil je grip op jezelf en de situatie houden en niet onverwachts voor verrassingen komen te staan? Deze online 10 daagse helpt je daarbij van binnen uit. Vanuit jouw eigen inspiratiebron. Het geeft je houvast bij het helder krijgen van je woonwensen en wat jij belangrijk vindt

Bert

We hebben alles grondig doorgenomen en weten beter welke kant we op willen

€ 197,-
€ 117,-

Met gemak je woonwensen helder bij bouwplannen

Deze online 10 daagse geeft je inzicht en houvast over hoe jouw droomhuis eruit ziet. Je krijgt iedere dag een opdracht, een overweging, of een oefening. Het helpt je grip te hebben en houden op je woonwensen en recht op je doel af te gaan. Kiezen wordt een stuk gemakkelijker als je weet waar je je opricht. 

Extra bonus:

Je krijgt Jouw eigen woonwens inspiratieboekje,    ter waarde van €117, helemaal gratis erbij