Je vloer, dé grote sfeer bepaler

de impact van je vloerkeuze op de ruimte & jezelf 

  •      Voorkom de valkuilen   
  •      Maak geen dure verkeerde beslissing
  •      Begrijp de effecten vooraf 
  •      Houd grip op het resultaat
  •      Geniet straks van je vloer die rust uitstraalt

Direct toegang en tijdelijk nog goedkoper ook!

Dat kan je duizenden euro's opleveren

gemakkelijker kiezen 

 MEER BALANS EN SAMENHANG

prettige basis zoals jij dat wilt

spelen met ruimtelijke effecten

je vloer kiezen op basis waarvan kies je eigenlijk?
op basis waarvan kies jij je vloer?

Hoe kies jij je vloer?

Er is zo veel keuze, dat maakt het niet gemakkelijker. Iedere vloer geeft een andere sfeer in huis, dus best belangrijk als je het goed wilt doen. Vaak maak ik mee dat interieur onderdelen los van elkaar worden gekocht.


Maar wist je dat een vloer thuis heel anders uit kan vallen dan in de winkel?


Dat kan aan vele factoren liggen aan de ruimte waar je het bij past maar ook welke impact de vloer in jouw woonkamer heeft. Best een risico dus als je daar snel over beslist. Het is vaak ook nog eens de grootste uitgave als je je kamer in wilt richten.

welke impact heeft je vloer straks?

Sinds 2001 help ik mensen met keuzes te maken voor hun thuis. Dat doen we samen door je bewust te maken wat de consequenties kunnen zijn van de verschillende mogelijkheden die je hebt. Misschien vind je de kleur zó mooi maar gaat de vloer heel vies lijken door de combinatie met je meubels die je ermee combineert. Dat wil je niet achteraf pas ontdekken.


Deze online gids van 26 pagina's boordevol inzichten. Ze helpt je bewust je vloer te kiezen vanuit je eigen situatie. Er staan weetjes in die de keuze voor een vloer je vanuit een heel andere invalshoek laat kiezen en je stil laat staan bij het effect in de ruimte en wat dat vervolgens weer met jou doet. Zoals bijvoorbeeld:


  • Kies je voor een donkere vloer of een lichte?
  • Wat maakt een kleine ruimte groter?
  • Wanneer schept een vloer rust & wanneer onrust?


Je ontdekt in deze Vloerengids wat de effecten zullen zijn.

Klaar om te starten?

energetische effecten van een vloer waar bijna niemand zich bewust van is. Deze vloerengids helpt je gemakkelijker je vloer kiezen
49,70
tijdelijk €29,70

Je vloer is een enorme uitgave

Neem jij liever een risico die je gemakkelijk had kunnen voorkomen? Je wilt het effect van je vloer liever vooraf weten, toch?


Dit is namelijk geen gewone gids waar je de passende vloer uit kunt kiezen.


NEE: Deze gids geeft je inzichten in de effecten van een vloer, de valkuilen, tips voor je vloerkeuze om jouw thuis de juiste sfeer te geven. Wanneer een vloer ondersteunt en wanneer deze juist onrust veroorzaakt. Wist jij dat zelfs de legrichting impact heeft op hoe jij de ruimte gaat ervaren?


Voorkom dat je nèt als Caro pas achteraf ontdekt dat je 'oude' lichte vloer eigenlijk veel fijner was. Nu lijkt het wel of de muren op haar af komen.