JOUW INTERIEUR HEEFT MEER INVLOED OP JE DAN JE DENKT 

MINDFUL WONEN inspiratie DIE JE VOELT en je goed doet

Als je niet alleen mooi, maar ook prettig wilt wonen

klopt er 'iets' niet voor je gevoel?

Op het oog ziet je huis er prachtig uit, maar zonder dat je je daar bewust van bent kan je thuis onrust voelen. Want mooi wonen betekent niet automatisch prettig wonen.


Wat bijna niemand weet


Wist jij dat je onbewust beïnvloed wordt door je eigen huis en interieur? Dit kan de reden zijn waarom bijvoorbeeld jouw kindje zoveel huilt of druk is. Zonder dat je daar zelf een aanwijsbare reden voor kunt vinden.


Misschien heeft je dochtertje kleuren in haar kamer waar ze erg onrustig van wordt. Staat het vol met 'enge' dingen. Ben jezelf oververmoeid, slaap je slecht, of heb je moeite met concentreren?


Daar kunnen best wel eens je eigen keuzes voor je interieur de oorzaak van zijn.

Jouw thuis is 1 op 1 verbonden met het welzijn van jou en jouw gezin. Is er onbalans in huis dan heeft dat direct effect op jezelf. Dat is misschien wel het best bewaarde geheim! Want de gevoelskant van wonen wordt zwaar onderschat. Eerlijk gezegd vrees ik dat deze onderbewuste impact niet eens bekend is bij de meeste mensen die zelf woonadvies geven.

Voel je je nog steeds niet thuis?

Je thuis is jouw veilige basis. Als jij je niet thuis voelt kan je niet aarden. Niet gronden. Dat heeft dus een enorme impact op jouw gevoel van veiligheid, geborgenheid en de mogelijkheid om te kunnen ontspannen. Je interieur ziet er verzorgd uit, maar toch...


Stoorzenders in je interieur kunnen onder andere zorgen voor:


null  onrust in je hoofd

null  slechte nachtrust

null  zonder reden moe zijn

null  je thuis niet kunnen opladen

null  je interieur maar niet gezellig krijgen

Ieder interieur heeft haar eigen energie. Onderbewust beïnvloedt dat het welbevinden van de bewoners
Ieder interieur heeft een andere energie. Ook al lijkt het nog zó mooi, het is je gevoel dat telt

wooninspiratie om tot rust te komen

Jouw huis en interieur doen dus iets met jouw innerlijk. Geloof je dat niet? Je bent vast wel eens in een ruimte geweest waar het niet fijn voelde. Waar dat aan ligt kan je soms niet eens uitleggen omdat je 't niet ziet maar wel voelt. 


Zeer gevoelige mensen hebben echt last van die, niet zichtbare, onrust uit hun omgeving. Worden zelf onrustig, hebben moeite met ontspannen, slapen slecht, voelen zich na jaren nog steeds niet thuis. Ook je kinderen kunnen daar last van hebben en vinden het fijn als die onrust buiten henzelf weg is.

ik kijk er elke week naar uit

Fenneke geeft zoveel inspiratie die klopt voor mij als HSPer. Het werkt en ik voel dat het balans geeft doordat dat ik de juiste energie in mijn interieur kan creëren waarbij ik me thuis voel.

energetische effecten van jouw eigen interieur

ieder interieur heeft haar eigen energie

Woonkeuzes worden vaak gemaakt vanuit het hoofd. Of de laatste trends worden bij elkaar gescharreld en zo goed mogelijk nagemaakt. Geen enkel huis of situatie is gelijk en zo kunnen precies dezelfde spullen, kleuren en materialen heel verschillend uitvallen. 


Trends en mooie plaatjes, zijn de buitenkant. Maar je thuis fijn voelen zegt al dat het om de binnenkant gaat. Alle losse stukjes in huis hebben namelijk effect op elkaar en kunnen stoorzenders van elkaar worden. En dat voel jij onbewust. 


Om je wakker te schudden heb ik een unieke energetische woon-inspiratiebundel voor je gemaakt. Inspiratie die een diepere laag bij jou raakt. Wat betekent dat??? Dat je gaat ontdekken wat jouw eigen interieur met je doet. Zonder dat je je daar eerder bewust van was, maar eigenlijk wel voelde. Zodat jij onruststokers kunt vermijden of verwijderen. Maar ook praktische tips om je te helpen meer rust en balans in je interieur en in jezelf te brengen. Om te zorgen dat jij je thuis nog fijner voelt!

sfeer koop je niet, die maak je

Heb je het gevoel dat je op visite bij jezelf bent? Voel je onrust, heb je slaapproblemen, krijg je het maar niet gezellig thuis? Vind je sommige plekken in huis helemaal niet fijn? Op andere plekken wil iedereen zitten, kom je tot rust, of laad je jezelf op. De energie in huis kan zo verschillend zijn. Hoe zou je het vinden als jij zelf ontdekt hoe je het meest uit je mogelijkheden kunt halen om je thuis nog fijner te voelen? 


Wil jij ontdekken:


 • hoe je meer rust schept in huis en in jezelf?

 • hoe meubels jouw kamer beïnvloeden?

 • wat je in je slaapkamer wilt vermijden?

 • hoe je onruststokers & valkuilen kunt elimineren? 

 • hoe je thuis nog meer harmonie kunt scheppen? 


Als jij weet dat kleine aanpassingen in je woonkamer kunnen zorgen dat je meer dan 50% beter in je vel zit. Zou je die dan in overweging nemen om toe te passen? Aanpassingen die je nooit zelf bedenkt, maar waar ik je graag mee help en bewust van maak. Zodat jij je thuis weer, of nog meer, ontspannen, veilig en geborgen voelt.

Fenneke holistisch droomhuis ontwerper
€ 497,-
tijdelijk € 147

Je kunt natuurlijk zelf jaren op onderzoek uit gaan, zoals ik dat heb gedaan. Dan is het belangrijk dat je overal stukjes bij elkaar sprokkelt en hopelijk de essentie ziet wat dat überhaupt met prettig wonen te maken heeft. Ik heb ontdekt dat alles met elkaar verbonden is en zie verbanden die je niet direct legt met wonen. Het is je onderbewuste die het verschil maakt. 


Nog steeds ontdek ik zaken die ik eerder nooit voor mogelijk had gehouden wat dat met prettig wonen te maken zou kunnen hebben. Hier heb ik dan ook de unieke interieuropleiding vanuit voelen op gebaseerd. Wil jij geen interieurspecialist worden, maar wil je wel graag weten hoe jij dagelijks beïnvloed wordt door je eigen interieur en hoe je de energie thuis op een positieve manier kunt inzetten dan is deze inspiratiebundel echt iets voor jou.


Wil jij toegang tot 22 jaar specialisme in de energetische kant van wonen, zonder daar zelf veel tijd in hoeven te steken? Dan is dit echt iets voor jou. Zeker als je hooggevoelig bent is deze informatie een verademing om zoveel mogelijk onaangename prikkels te elimineren.


Jouw tijdsinvestering is slechts 5 minuten per week. Je ontdekt daarin dat:

> een fijn interieur meer is dan een opstapeling van mooie dingen

> waarom je op bepaalde plekken in huis onrust ervaart

> hoe je een kleine kamer groter kunt laten aanvoelen

> kleur en veel meer facetten van je interieur jouw stemming en hoe jij je voelt kunnen beïnvloeden


Wil jij de diepste geheimen van je interieur ontdekken en van jouw thuis een oase van rust maken? Klik dan hieronder op de knop.

De diepste geheimen van jouw interieur?

De gevoelskant van wonen is precies waar ik, Fenneke Wortelboer, sinds 2001 in gespecialiseerd ben. De onderbewuste impact van kleur, licht, materialen en nog zoveel meer. Dat is wat anders dan de laatste trends en vraagt om een iets andere benadering van je interieur en kleurgebruik. 


Deze wooninspiratie gaat energetisch een laag dieper en laat je met praktische zaken een wereld van verschil maken. In deze inspiratiebundel ontdek je hoe je bewust rust kunt scheppen in je interieur en in jezelf. Krijg je inzichten hoe je nog véél meer woonplezier kunt ervaren in je huis.


Ontdek je waarom het ene klopt en het andere niet. Krijg zomaar méér dan 20 jaar specialisme in prettig wonen binnen handbereik. Waardoor je gemakkelijker keuzes maakt en niet meer vol twijfels in de winkel zoekt. Omdat je precies weet waar op te letten.

geloof het of niet,


ONDERBEWUST EN BEWUST WOrd JE POSITIEF EN NEGATIEF BEÏNVLOED DOOR JE INTERIEUR, KLEUR, licht, materialen, geluid en meer facetten uit JE OMGEVINGONTDEK HOE JE DIT BEWUST INZET voor MEER BALANS IN huis & in JEZELF

Je gaat een bewustzijnsreis maken door je interieur en ontdekt de impact op jezelf. Zodat je véél bewuster wordt hoe je onbewust beïnvloed wordt door jouw eigen interieur en de kleuren die je thuis gebruikt.


WAT LEVEREN DE INZICHTEN JE OP?


Je gaat je thuis nog fijner voelen. Komt tot rust en weet hoe je meer balans kunt scheppen in je interieur. Je kunt 'onzichtbare' stoorzenders in je interieur opsporen en de nadelige energetische neveneffecten, waar je voorheen nog niet bewust van was, zelf verhelpen. Omdat jij weet welke invloed deze op je hebben.

wonen met en goed gevoel

De inspiratie is praktisch. Het gaat juist om de binnenkant. Je gaat mee op ontdekkingstocht over de invloed van .... 


 • licht 
 • kleurgebruik
 • je eigen interieur
 • de keuze van raambekleding
 • het materiaalgebruik
 • de effecten van de indeling 
 • de effecten van meubels

        +  nog veel meer aspecten die impact hebben op jouw welbevinden


Je kunt met je inzichten direct zelf aan de slag. Bedenk wel: dit is iets anders dan tips voor trends. Er komt geen mooi plaatje aan te pas. .Ik werk holistisch dat betekent dat we naar het geheel kijken, want je keuzes hebben invloed op elkaar.. Daarom noem ik het liever een bewustzijnsreis van een jaar. Waar je zaken ontdekt die je wel gevoeld hebt, maar waarvan je nooit een link gelegd hebt naar je interieur.


Logisch, want jij wist nog niet dat jouw omgeving effect op je eigen

gemoedstoestand kan hebben.

elk interieur heeft zijn eigen energie
wonen met en goed gevoel
€ 497,-
tijdelijk € 147

Ontdek hoe je eenvoudiger keuzes maakt voor je interieur en je prettiger woont door je inzichten uit de verschillende thema's die voorbij komen tijdens de Mindful Wonen bewustzijnsreis die je wekelijks ontvangt. Je kunt het zien als een piepmini Happinez.


Je ontvangt tijdens deze ontdekkingsreis druppelsgewijs de stof tot nadenken en soms kleine uitdagingen. Aodat je ze ècht tot je nemen en de inzichten kunnen landen en het verschil voor je kunnen maken. In plaats van dat je de hele bundel tegelijk ontvangt en ze snel in je hoofd stopt en vergeet. 


Je kunt het nu aanschaffen voor slechts een paar tientjes en krijgt daarvoor mega inzichten waar je nog jaren plezier van hebt! Deze impact-volle inspiratiebundel is ook leuk om te krijgen als origineel cadeau. 


Bovendien is ze ook handig als je je droomhuis gaat bouwen zodat je gelijk de diverse thema's die voorbij komen kunt toepassen in het ontwerp van je huis.

wow dat jaar vloog voorbij ! :)

Bedankt voor alle inspiratie

22 jaren

dé energetisch woonspecialist 

100%

MEER BEWUSTZIJN van de binnenkant 

100%

ZELF REDZAAMHEID &

zelf aan de slag

100%

 MEER WOONPLEZIER & wooncomfort