voel je thuis onrust, maar weet je niet waarom? 

wist je dat JOUW INTERIEUR voor 33,3% bepaalt hoe Jij je voelt?

Gek hè?           Nooit heeft iemand het over de gevoelskant van wonen
Best vreemd eigenlijk omdat je huis & interieur heel veel met je doen!

WAAROM MOOI WONEN ÈCHT IETS ANDERS IS DAN PRETTIG WONEN?

Heb je, ondanks dat je interieur er prachtig en verzorgd uitziet, twijfels?


 1.   klopt er 'iets' niet voor je gevoel in huis of met je interieur
 1.   krijg je je interieur maar niet gezellig
 2.   voel je thuis onverklaarbare onrust in jezelf
 3.   heb je moeite met concentratie
 4.   ben je vaak oververmoeid
 5.   kan je je thuis niet opladen
 6.   slaap je zelfs slecht


Stoorzenders in je interieur kunnen hier de oorzaak van zijn. 

 << De foto hiernaast is 'n stockfoto die elementen in zich heeft die iets met je doen << Voel je 'het'? Kan je ze benoemen?

WAAROM MOOI WONEN ÈCHT IETS ANDERS IS DAN PRETTIG WONEN?

Heb je, ondanks dat je interieur er prachtig en verzorgd uitziet, twijfels?


 1.   klopt er 'iets' niet voor je gevoel in huis of met je interieur
 1.   krijg je je interieur maar niet gezellig
 2.   voel je thuis onverklaarbare onrust in jezelf
 3.   heb je moeite met concentratie
 4.   ben je vaak oververmoeid
 5.   kan je je thuis niet opladen
 6.   slaap je zelfs slecht


Stoorzenders in je interieur kunnen hier de oorzaak van zijn!


^ De foto hierboven is 'n stockfoto die elementen in zich heeft die iets met je doen

Voel je 'het'? Kan je ze benoemen?

energetische effecten van jouw eigen interieur

Het verschil tussen kiezen met je hoofd & je hart

Woonkeuzes worden vaak gemaakt vanuit 't hoofd. Of de laatste trends worden bij elkaar gescharreld en zo goed mogelijk nagemaakt. Geen enkel huis of situatie is gelijk en zo kunnen precies dezelfde spullen, kleuren en materialen in iedere ruimte heel verschillend uitvallen. 


Trends en mooie plaatjes, zijn de buitenkant. Maar je thuis fijn voelen zegt al dat het om de BINNENKANT gaat. Alle losse stukjes in huis hebben namelijk effect op elkaar en kunnen verborgen stoorzenders van elkaar worden. En dat voel jij onbewust. Zo kan je interieur jouw rust en gemoedstoestand beïnvloeden zonder dat je er bewust van bent. 


Om je wakker te schudden heb ik een unieke energetische woon-inspiratiebundel voor je gemaakt. Inspiratie die een diepere laag bij jou raakt. Wat betekent dat??? Dat je gaat ontdekken wat jouw eigen interieur met je doet. Zonder dat je je daar eerder bewust van was, maar eigenlijk wel voelde. Zodat jij onruststokers kunt vermijden of verwijderen. Maar ook praktische tips om je te helpen meer rust en balans in je interieur en in jezelf te brengen. Om te zorgen dat jij je thuis nog fijner voelt!

INTERIEUR-STOORZENDErs & ENERGIEZUIGERS?

Wist jij dat je onbewust beïnvloed wordt door je eigen huis en interieur? Dat kan aan verschillende zaken in je interieur liggen.


Op het oog ziet het er in je huis prachtig uit, maar zonder dat je je daar bewust van bent kan je thuis onrust voelen. Want mooi wonen is niet automatisch ook prettig wonen.


Het kan zelfs zó zijn dat je kindje veel huilt, of druk is en jij geen aanwijsbare reden hebt waarom. Misschien heeft je zoontje kleuren in zijn kamer waar hij erg onrustig van wordt.


Staat het vol met 'enge' dingen. Stoorzenders, energiezuigers, aandachttrekkers en voor jou onverklaarbare prikkels. Zou jij de connectie leggen tussen de racewagen op het dekbed van je kindje en zijn onrust?

ALS JE HUIS NIET ALS JE THUIS VOELT?

Je kunt er voor kiezen om de boel om te gooien, het hele interieur eruit knikkeren en nieuw interieur te kopen. Maar als je niet weet wat er aan de hand is lost dat het 'probleem' niet op en blijft het onrustige gevoel.


Dan wil je straks verhuizen omdat je denkt dat het aan je huis ligt dat je je niet fijn voelt. Dan ben je heel veel geld kwijt met de kans dat het probleem zich herhaalt in je nieuwe huis omdat het échte probleem niet opgelost is.


Als het goed is is je thuis jouw veilige basis. Als jij je niet thuis voelt kan je niet aarden. Niet gronden. Dat heeft dus een enorme impact op jouw gevoel van veiligheid, geborgenheid en het kunnen ontspannen.


Wat jouw gevoel van veiligheid te maken kan hebben met hoe je bijvoorbeeld verlichting ophangt?

Voel jij 'm ook? Is dit omarmend?

HET BEST BEWAARDE WOONGEHEIM

Een mooi huis is niet automatisch jouw thuis


Jouw thuis is 1 op 1 verbonden met het welzijn van jou en jouw gezin. Is er onbalans in huis dan heeft dat direct effect op jezelf. Dat is misschien wel het best bewaarde geheim! Want de gevoelskant van wonen wordt zwaar onderschat.


Eerlijk gezegd vrees ik dat deze onderbewuste impact nog zeer onbekend is, zelfs bij de meeste mensen die zelf woonadvies geven.

Jouw huis & interieur weerspiegelen jouw innerlijk

Jouw huis en interieur doen dus iets met jouw innerlijk. Geloof je dat niet? Je bent vast wel eens in een ruimte geweest waar het niet fijn voelde. Waar dat aan ligt kan je soms niet eens uitleggen omdat je 't niet ziet maar wel voelt. 


Zeer gevoelige mensen hebben echt last van die, niet zichtbare, onrust uit hun omgeving. Worden zelf onrustig, hebben moeite met ontspannen, slapen slecht, voelen zich na jaren nog steeds niet thuis. Ook je kinderen kunnen daar last van hebben en vinden het fijn als die onrust buiten henzelf weg is.

sfeer koop je niet, die maak je

HAal meer uit je interieur

Heb je het gevoel dat je op visite bij jezelf bent? Voel je onrust, heb je slaapproblemen, krijg je het thuis niet gezellig? Vind je sommige plekken in huis helemaal niet fijn? Op andere plekken wil iedereen zitten, kom je tot rust, of laad je jezelf op. De energie in huis kan zo verschillend zijn. Hoe zou je het vinden als jij zelf ontdekt hoe je het meest uit je mogelijkheden kunt halen om je thuis nog fijner te voelen? 


Wil jij ontdekken:


 • hoe je meer rust schept in huis en in jezelf?

 • hoe meubels jouw kamer beïnvloeden?

 • wat je in je slaapkamer wilt vermijden?

 • hoe je onruststokers & valkuilen kunt elimineren? 

 • hoe je thuis nog meer harmonie kunt scheppen? 


Interieur en de invloed op je gezondheid

Als jij weet dat kleine aanpassingen in je woonkamer kunnen zorgen dat je meer dan 50% beter in je vel zit. Zou je die dan in overweging nemen om toe te passen? Aanpassingen die je nooit zelf bedenkt, maar waar ik je graag mee help en bewust van maak. Zodat jij je thuis weer, of nog meer, ontspannen, veilig en geborgen voelt.

kim

Dit is wat ik zelf voel maar niet wist

Fenneke geeft zoveel inspiratie die klopt voor mij als HSPer. Het werkt en ik voel dat het balans geeft doordat dat ik de juiste energie in mijn interieur kan creëren waarbij ik me thuis voel.

prettig wonen tips

dé WOONINSPIRATIE DIE ZORGT VOOR MEER RUST in jezelf

Je kunt natuurlijk zelf jaren op onderzoek uit gaan, zoals ik dat heb gedaan. Dan is het belangrijk dat je overal stukjes bij elkaar sprokkelt en hopelijk de essentie ziet wat dat überhaupt met prettig wonen te maken heeft. Ik heb ontdekt dat alles met elkaar verbonden is en zie verbanden die je niet direct legt met wonen. Het is je onderbewuste die het verschil maakt. 


Jouw tijdsinvestering is slechts 5 minuten per week. Je ontdekt daarin dat:

> een fijn interieur meer is dan een opstapeling van mooie dingen

> waarom je op bepaalde plekken in huis onrust ervaart

> hoe je een kleine kamer groter kunt laten aanvoelen

> kleur en veel meer facetten van je interieur jouw stemming en hoe jij je voelt kunnen beïnvloeden


Wil jij de diepste geheimen van je interieur ontdekken en van jouw thuis een oase van rust maken? Klik dan hieronder op de knop.

Fenneke holistisch droomhuis ontwerper
€ 497,-
tijdelijk 147

uniek met veel AHA momenten!

Nog steeds ontdek ik zaken die ik eerder nooit voor mogelijk had gehouden wat dat met prettig wonen te maken zou kunnen hebben. Hier heb ik dan ook de unieke interieuropleiding vanuit voelen op gebaseerd.


Wil jij geen interieurspecialist worden, maar wil je wel graag weten hoe jij dagelijks beïnvloed wordt door je eigen interieur & hoe je de energie thuis op 'n positieve manier kunt inzetten dan is deze inspiratiebundel echt iets voor jou.


Wil jij toegang tot 23+ jaar specialisme vanuit de energetische kant van wonen, zonder er zelf veel tijd in hoeven te steken? Dan is dit echt iets voor jou. Zeker als je hooggevoelig bent is deze informatie een verademing om zoveel mogelijk onaangename prikkels te elimineren.

De diepste geheimen van jouw interieur?

De gevoelskant van wonen is precies waar ik, Fenneke Wortelboer, sinds 2001 in gespecialiseerd ben. De onderbewuste impact van kleur, licht, materialen en nog zoveel meer. Dat is wat anders dan de laatste trends en vraagt om een iets andere benadering van je interieur en kleurgebruik. 


Deze wooninspiratie gaat energetisch een laag dieper en laat je met praktische zaken een wereld van verschil maken. In deze inspiratiebundel ontdek je hoe je bewust rust kunt scheppen in je interieur en in jezelf. Krijg je inzichten hoe je nog véél meer woonplezier kunt ervaren in je huis.


Ontdek je waarom het ene klopt en het andere niet. Krijg zomaar méér dan 22 jaar specialisme in prettig wonen binnen handbereik. Waardoor je gemakkelijker keuzes maakt en niet meer vol twijfels in de winkel zoekt. Omdat je precies weet waar op te letten.

Geloof het of niet,


ONDERBEWUST & BEWUST wordt je positief & negatief BEÏNVLOED DOOR JE INTERIEUR, kleur, licht, materialen, geluid en meer facetten uit jouw woonomgeving


ONTDEK hoe je jouw interieur BEWUST inzet voor MEER BALANS IN HUIS & in JEZELF

JOUW INTERIEUR HEEFT MEER INVLOED OP JE DAN JE DENKT

elk interieur heeft zijn eigen energie

Je fijner voelen door je interieur? 

Deze Energetische Wooninspiratiebundel is praktisch en richt zich op wat je thuis ervaart. Je gaat mee op ontdekkingstocht over de invloed van .... 


 • licht 
 • kleurgebruik
 • je eigen interieur
 • de keuze van raambekleding
 • het materiaalgebruik
 • de effecten van de indeling 
 • de effecten van meubels

      +  nog veel meer aspecten die impact hebben op jouw welbevinden


Je kunt met je inzichten direct zelf aan de slag. Bedenk wel: dit is iets anders dan tips voor trends. Er komt geen mooi plaatje aan te pas. Ik benader interieur holistisch. Dat betekent dat we naar het geheel kijken, want je keuzes hebben invloed op elkaar. Daarom noem ik het liever een bewustzijnsreis. Waar je zaken ontdekt die je wel gevoeld hebt, maar waarvan je nooit een link gelegd hebt naar je interieur.


Logisch, jij wist niet dat jouw omgeving effect op je eigen gemoedstoestand kan hebben.

wonen met en goed gevoel

EEN HEUSE ONTDEKKINGSREIS

Tijdens je bewustzijnsreis word je je véél bewuster hoe je onbewust beïnvloed wordt door jouw eigen interieur en de kleuren die je thuis gebruikt.  


Wat heb je daaraan?


Je ontdekt hoe je nog meer balans kunt scheppen in je interieur, waardoor je tot rust  komt en je thuis nog fijner voelt. Omdat je 'onzichtbare' stoorzenders in je interieur zelf kunt opsporen. En de nadelige energetische neveneffecten op jouw welbevinden, waar je voorheen niet bewust van was, kunt voorkomen. 


Je kunt eenvoudiger keuzes maken voor je interieur en ontdekt hoe je prettiger woont door je inzichten uit de verschillende thema's die voorbij komen tijdens deze Mindful Wonen bewustzijnsreis die je een jaar lang wekelijks ontvangt. Je kunt het zien als een piepmini Happinez momentje. 

Als je niet alleen mooi, maar ook prettig wilt wonen

wonen met en goed gevoel
€ 497,-
tijdelijk 147 

energetische wooninspiratie

Je ontvangt deze ontdekkingsreis druppelsgewijs vanwege de stof tot 'nadenken' en soms kleine uitdagingen. Zodat je ze ècht tot je kunt nemen en de inzichten kunnen landen & het verschil voor je kunnen maken. In plaats van dat je de hele bundel tegelijk ontvangt en ze snel in je hoofd stopt en vergeet. 


Bovendien is ze ook handig als je je droomhuis gaat bouwen zodat je gelijk de diverse thema's die voorbij komen kunt toepassen in het ontwerp van je huis. Van je inzichten heb je nog jaren plezier en nu kan je nog veel voordeliger meedoen!  

Elisabeth

wow dat jaar vloog voorbij ! :) nu weet ik waar op te letten

Bedankt voor alle inspiratie

23+ jaren

dé energetisch woonspecialist 

100%

MEER BEWUSTZIJN van de binnenkant 

100%

ZELF REDZAAMHEID &

zelf aan de slag

100%

 MEER WOONPLEZIER & wooncomfort