arrow_drop_up arrow_drop_down

mindful wonen (bewustzijns)tips die je voelt

je interieur heeft meer invloed op je dan je denkt

Als je niet alleen mooi, maar ook prettig wilt wonen

ruimtelijk vormgever
€ 497,-
tijdelijk € 97,-

dit is iets heel tofs voor je

Een jaar lang ga ik je begeleiden met holistische woontips. Wat betekent dat??? Je gaat een bewustzijnsreis maken over interieur en de impact daarvan op jezelf. Doordat je véél meer bewustzijn krijgt over hoe je onbewust beïnvloedt word door jouw eigen interieur en de kleuren die je gebruikt, word je geholpen hoe je véél meer woonplezier gaat ervaren in je woning.


Ontdek je waarom het ene klopt en het andere niet. Krijg je 20 jaar specialisme in prettig wonen binnen handbereik.


Waardoor je ook echt gaat voelen welke keuze je maakt en nooit meer vol twijfels in de winkel staat of op internet aan het surfen bent. Maar dat je precies weet wat jij belangrijk vindt.


Of geef deze impact-volle woontips als origineel moederdag cadeau

kim

ik vind dit een fantastisch programma

Fenneke geeft zoveel inspiratie die klopt voor mij als HSPer. Het werkt en voel dat het balans geeft doordat dat ik de juiste energie in mijn interieur kan creëren waarbij ik me thuis voel.

Hoe Je interieur jou rust brengt

Ik ga er voor zorgen dat jouw interieur een oase van rust wordt. Ieder geval ontvang jij een jaar langs mijn beste tips over de diepste geheimen van jouw interieur. Je interieur heeft meer invloed op je dan je denkt. Dat is precies waar ik in gespecialiseerd ben. Dat is wel even wat anders en vraagt om een iets andere benadering van je interieur en kleurgebruik.


De meeste mensen zijn zich er niet van bewust, maar voelen wel als ze in een ruimte komen waar ze zich niet fijn voelen. Zeer gevoelige mensen hebben echt last van de, niet zichtbare, onrust uit de omgeving. Vanuit mijn jarenlange ervaring heb ik een holistisch programma gemaakt waarbij je ontdekt waarom je zo onrustig bent, een kleine kamer groter aanvoelt. Dat kleur en veel meer facetten van je interieur jouw stemming en hoe jij je voelt kunnen beïnvloeden.

ONTDEK WAT JE INTERIEUR VOOR JOU KAN DOEN.

GA JE VOOR TRENDS OF JE GEVOEL?


Vaak wordt er gekeken hoe mooi een interieur onderdeel is en op basis daarvan koop je het. Zeg maar de buitenkant, het plaatje. Maar je hebt er ook een gevoel bij, dat is de binnenkant. Die aankoop voelde goed, anders had je het niet gedaan. Wat is het effect, denk je, als je keuzes maakt vanuit je hoofd omdat dit nu eenmaal in de mode is en het zo 'hoort'?


Besef dit: iedere situatie is anders, geen huis is gelijk, er zijn altijd facetten die afwijken, dus hoe je het ervaart kan heel verschillend zijn.

In een showroom wonen geeft geen garantie dat je je er goed voelt 

geloof het of niet,


ONDERBEWUST EN BEWUST WORDT JE POSITIEF EN NEGATIEF BEÏNVLOEDT DOOR JE INTERIEUR, KLEUR, licht, materialen, geluid en nog veel meer facetten van JE OMGEVING.


ONTDEK HOE JE DIT BEWUST INZET OM MEER BALANS TE SCHEPPEN IN huis en in JEZELF

ik begeleid je een heel jaar lang met tips en inspiratie

wat kleur en vormen met je doen

HAal meer uit je interieur

Je thuis voelen gaat niet over een mooi plaatje, maar over een gevoel


Je kunt je thuis onrustig voelen, misschien vind je sommige plekken in huis zelfs helemaal niet fijn. Op andere plekken wil iedereen zitten, kom je tot rust, of laad je op. Dat is iets energetisch, dat gebeurt onderbewust. Hoe zou je het vinden als jij zelf ontdekt hoe je het meest uit je mogelijkheden kunt halen om je thuis fijner te voelen? 


Wat ga je ontdekken?


 • waarom je miskopen doet

 • wat valkuilen zijn

 • hoe je meer rust schept

 • onruststokers & aandachtspunten

 • hoe meubels de ruimte beïnvloeden

 • bewust ervaren van je eigen interieur  

ALS Jij BEWUST Je INTERIEUR WILT INZETTEN   OM JEZELF FIJNER TE VOELEN

WAT LEVERT HET JE OP?

Je ontdekt praktische zaken, maar ook de neveneffecten zoals:


 • Meer rust in je slaapkamer
 • Meer rust in je hoofd
 • Beter slapen
 • Een hele prettige praktische keuken
 • Een superfijne persoonlijke woonkamer
 • Gezelligheid scheppen
 • Rust en samenhang  


         en al die andere onderwerpen die langs komen en je wakker schudden


Je gaat je thuis nog fijner voelen. Je word je bewust van hoe je meer balans kunt scheppen, geen 'miskopen' (meer) doet omdat je weet waar op te letten. Je kunt stoorzenders in je interieur opsporen en daar iets aan doen, simpelweg omdat je weet welke invloed dat op jou heeft.

wat krijg je dan onder andere?

Je ontdekt praktische zaken, maar ook de neveneffecten van bijvoorbeeld


 • Licht tips
 • Inspiratie tips
 • Kleur tips
 • Raambekleding tips
 • Interieur tips
 • Materiaal tips
 • Indeling tips
 • Meubel tips

        en nog veel meer


Bedenk wel: dit is iets anders dan tips voor trends. Ik werk holistisch dat betekent dat we naar het hele plaatje kijken, want het een heeft invloed op het andere en noem het dan ook liever een bewustzijnsreis van een jaar. Waar je dingen ontdekt die je wel gevoeld hebt, maar nooit een link gelegd hebt naar je interieur. Zaken waarvan jij je niet bewust was dat ze dát bij jou teweeg brengen. Zoals het effect dat jouw omgeving heeft op je eigen gemoedstoestand.

wonen met en goed gevoel
wonen met en goed gevoel
€ 497,-
tijdelijk € 97-

mindful wonentips

Ontdek hoe je eenvoudiger keuzes maakt voor je interieur door je inzichten uit de verschillende thema's die voorbij komen tijdens de Mindful Wonen 'bewustzijns' tips die je wekelijks ontvangt.


Ik begeleid je een heel jaar met inspiratie & inzichten. Je kunt het nu aanschaffen voor slechts een paar tientjes en krijgt daarvoor mega inzichten waar je nog jaren plezier van hebt!

Elisabeth

wow dat jaar vloog voorbij ! :)

Bedankt voor alle inspiratie