handige tools om je bouwplan goed voor te bereiden om straks prettig te kunnen wonen

Zonder stress je bouwplan starten?

& alles uit je mogelijkheden halen,
omdat je weet dat ze goed voelen?

handige tools om je bouwplan goed voor te bereiden om straks prettig te kunnen wonen

22+ jaar

specialist in Prettig & Praktisch wonen

10+ jaar

Spreker OM WAKKER TE SCHUDDEN op woon-& bouwbeurzen  

1000 %

meer welbevinden doordat je weet hoe je huis straks voelt
wonen met en goed gevoel

MEEST verborgen VALKUIL bij 't ontwerpen van je huis

Een huis bouwen doe je vast niet dagelijks. Vaak heb je wel een bepaald beeld waar jouw droomhuis zo ongeveer aan moet voldoen. Daarbij vertrouw vaak op de mensen die 'het weten' om je daarbij helpen. Logisch, maar toch...


Weet je wat de meest verborgen valkuil is?


Denken dat het wel 'goed' komt en daarbij leunen op een ander. Bijzonder vind ik dat. NIET DOEN! Want iedereen heeft andere kaders waarvan uit beslissing genomen worden. Jij bent jij en jij alleen weet wat jij belangrijk vindt. 


Als je een nieuwe auto koopt dan onderzoek je alles tot in de puntjes, toch? Merk, kleur, type, ja zelfs de kleur, de binnenkant en vast en zeker nog veeeel meer. Je gaat even zitten en maakt op zijn minst een proefritje.


Terwijl tijdens het ontwerpen van je huis er soms over kostbare uitgaven op 'goed' geluk wordt beslist. Of dat zaken uit handen gegeven worden en veel gesteund wordt op de vast 'beste' mening van een ander. Dat is echt een risico.

Wil je meer grip op je NIEUWBOUWAVONTUUR?

Zo ongeveer weten hoe je het wilt is niet automatisch een goede basis voor de zekerheid dat 'het' goed komt. Bedenk wel dat er in een korte tijd heel véél op je af komt. Je moet heel veel beslissingen nemen en natuurlijk wil je daar goed over nadenken en vooral voelen wat klopt voor jou.


De realiteit is vaak anders zoals:


 1. onder tijdsdruk beslissingen nemen
 2. keuzes maken waar je nog nooit over nagedacht hebt
 3. geen idee hebt wat de consequenties van je keuzes zijn


Vaak merk je de gevolgen van je keuzes helaas pas te laat. Hoe voelt 't dan als jij beslissingen hebt gemaakt die toch niet zo ideaal blijken te zijn?

Het wordt niet voor niets "VASTGOED" genoemd. Het begint met een keuze en daaruit vloeien weer verschillende keuzes. Met die eerste keuze is de richting dus al besloten richting, dus dat ligt vast. Terwijl er wellicht veel idealere richtingen mogelijk zijn. 

Vaak merk ik dat mensen met bouwplannen ad-hoc beslissingen nemen vanuit een soort standaard-gedachte. Dat zaken nou eenmaal zó horen en dat de gevolgen van keuzes niet goed te overzien zijn, of dat er met minder genoegen genomen wordt. Zonder extra kosten is er veel meer mogelijk dan je denkt .


Ik, Fenneke Wortelboer, ben sinds 2001 gespecialiseerd in de gevoelskant van wonen. Dus het welbevinden van jou als bewoner. Waarvan ik vind dat dit eigenijk de 'standaard' in de bouw- en woonwereld zou moeten zijn. Daarom sta ik al jaren op podia tijdens bouw- en woonbeurzen om mensen  wakker te schudden.


Steevast krijg ik te horen zó had ik het nog niet bekeken: "Wil je mijn bouwplan met me doornemen?" Ze zijn dan blij als het nog níet te laat is.

Fenneke holistisch droomhuis ontwerper

hoe ziet jouw droomhuis eruit?
ook handig bij woon-veranderplannen of verhuisplannen

droom jij al lang over jouw 'droom'huis?

Heb jij al tijden over jouw droomhuis gedroomd?


Als die droom werkelijkheid wordt moet je ineens overal keuzes over maken en merk je vast al dat het je dag en nacht bezig kan houden. Je hebt vast al allerlei lijstjes in je hoofd waar jouw huis aan moet voldoen. Toch blijkt in de praktijk vaak dat die lijstjes gevoelsmatig anders kunnen uitpakken dan jij verwacht. 


Als je op pad gaat moet je wel de bestemming weten, want je wilt er straks niet achterkomen dat je iets verkeerd hebt ingeschat. 


Helaas merk ik dat keuzes vaak gebaseerd zijn op het mooie plaatje, echter gaat prettig wonen een laag dieper. Wat is jouw diepste wens? Ben jij je bewust van wat je echt belangrijk vindt? Jouw wensen helder hebben is essentieel. Ze bepalen het vertrekpunt en het uiteindelijke resultaat.


Jij wilt toch dat jouw verwachtingen straks kloppen?

droomhuis wensen

Jouw eigen droom leven? dat kan!

Wil jij straks echt genieten van jouw verrukkelijke huis die precies zo is als dat fijn voor jou voelt? Zonder bij voorbaat al compromissen te maken? Want als je al begint met compromissen krijgt niemand wat die eigenlijk wilt. Ik merk dat keuze voor wonen vaak gemaakt worden vanuit ratio, maar stel dat jouw gevoel eigenlijk iets anders roept? Wist jij dat juist deze een hele fijne graadmeter is?


Maak het beste van 2 werelden tot een super droomproject. Doe jezelf niet tekort door genoegen te nemen met minder. Zonder doel geen doelpunt, dus waar wil jij je op richten? Heb jij het lef om van je hoofd ook naar je hart te gaan? Want Prettig Wonen gaat over voelen. Zo benader je jouw droomresultaat.

Waar baseer jij je keuzes op?

Ogenschijnlijk kleine beslissingen in de beginfase van jouw droomhuis-project kunnen invloed hebben op jullie woonplezier. Een huis kan je immers niet meer anders neerzetten als blijkt dat je het zonnetje mist. Laat niets aan het toeval over!


Doe jezelf een plezier, voorkom onnodige ongemakken, tijdverlies en jarenlange irritaties als het nèt niet wordt als jij verwacht. Ontdek wat jij belangrijk vindt zodat je voorbereid jouw bouwtraject in gaat. Zodat je direct en gemakkelijk de juiste keuzes kunt maken en je droomhuis straks aan jouw verwachtingen voldoet en past bij jouw leefstijl.

bouwstenen voor geluk

GA JE OP NIEUWBOUWAVONTUUR?

Waarom zou jij het risico willen lopen door 'zaken' aan het toeval over te laten, terwijl je veel 'toevalligheden' gemakkelijk kunt tackelen?  Door je mindful goed voor te bereiden op jouw ideale situatie maak je jouw keuzes in het gehele (bouw) traject een stuk gemakkelijker en voorkom je dat je later spijt krijgt.


Wil jij het   meeste woongenot in het ontwerp van je droomhuis   brengen?

Hoe zou je het vinden om vanaf het begin bewust keuzes te maken voor je droomhuis die je meeste woonplezier opleveren? En hoe zou je het vinden als dat gemakkelijk gaat door: 


 •        inzicht in wat jij belangrijk vindt
 •        voelen wat de effecten zijn
 •        handige tips om rekening mee te houden
 •        heel veel aangereikte handvatten
 •        houvast wat je tijdens de bouw kunt verwachten
 •        overzicht om nare verrassingen te voorkomen
handige tools om je bouwplan goed voor te bereiden om straks prettig te kunnen wonen

Iedere keuze BEÏNVLOEDT 'het' resultaat

Dan is dit startpakket met Stappenplannen, Checklist en bewustzijnsreis iets voor jou. Ze helpen je om vanaf de basis van je gehele plan keuzes bewust te maken en je wakker te schudden waar je rekening mee wilt houden als je gaat bouwen en niet over het hoofd wilt zien.


De handige tips en handvatten zorgen dat je bewust en goed voorbereid kunt starten met je bouwplannen. Ze maken je bewust van het effect van je keuzes, bieden rust en inzichten. In dit handige pakket zit:


 • Online programma om je woonwensen helder te krijgen, zonder compromissen te sluiten (met GRATIS Woonwens-Inspiratieboekje, twv €117)

 • Stappenplan om gemakkelijker je bouwkavel te kiezen. Je gaat op meer zaken letten dan alleen het leuke plaatje
 • Checklist waar rekening mee te houden als je een optie op de kavel hebt. Wat je graag liever eerst weet en wellicht bepaalt dat je liever een andere keuze maakt
 • Stappenplan met tips voor het gehele bouwproces waarin je overzicht krijgt in de te nemen stappen en zaken waar je goed op moet letten om narigheid te voorkomen


Je kunt direct in je eigen tempo starten. Nu geen € 538 maar slechts 197 euro

KLIK HIER VOOR bouwen zonder gedoe
& nog meer woonplezier door bewust worden van prettige keuzes

zo had ik het nog niet bekeken

dit hoor ik vaak als ik mijn visie geef over een bouwplan

Waag je het erop of kies je voor zekerheid?

WIL JIJ NU AL WETEN WAT JE KUNT VERWACHTEN?

Dat is erg verstandig!

Deze bundel helpt je daarmee door:


 Optimale voorwaarden scheppen

Bewust keuzes maken

Meer woongenot door inzicht


Dat wil jij ook, toch? 

Dit startpakket voor je bouwavontuur helpt je bij: 

eerste hulp bij bouwplannen

inzicht in je wensen

& je MOGELIJKHEDEN

eerste hulp bij bouwplannen

WAAR OP TE LETTEN VALKUILEN

eerste hulp bij bouwplannen

geMAKKELIJKer keuzeS maken

eerste hulp bij bouwplannen

GOED VOORBEREid het bouwproces in 

HIERONDER MEER INFORMATIE VAN ALLE ONDERDELEN AFZONDERLIJK

Als je een huis gaat bouwen is het belangrijk om je woonwensen helder te hebben voor je droomhuis. Deze online cursus helpt je daarbij
10 stappen online 'cursus' om je ultieme Woonwensen helder te krijgen voor je Droomhuis

KIES VOOR JE EIGEN WOONGELUK

Tijdens deze online 10 stappen bewustzijnshandleiding 'Met gemak je woondromen helder bij bouwplannen' gaan we naar binnen, naar de kern wat jij belangrijk vindt en blij van wordt. Wat maakt van jouw huis jouw thuis? Als jij dat weet kan jij het uiterste uit jouw mogelijkheden halen, met als resultaat :


 • Je ontdekt wat je belangrijk vindt
 • Je hebt je doel helder
 • Er is ineens veel meer mogelijk
 • Je kunt veel gemakkelijker keuzes maken
 • Je bent je bewust van wat je wilt
 • geen onverwachte verrassingen
 • Je huis gaat zich aan jou aanpassen in plaats van jij aan het huis


   Hoe zou het voor je zijn als je met een gerust hart het bouwproces in gaat   ?


Met deze effectieve online 'cursus' ontdek je hoe jij op een eenvoudige manier je ultieme woonwensen voor jouw droomhuis specifiek maakt. Zodat je veel gemakkelijker keuzes kunt maken en overzicht houdt.

KAVEL KEUZESTAPPENPLAN

Leuk je bent op zoek naar een plekje om te wonen, een plekje waar jij je straks thuis wilt voelen. Je woonhuis kan je namelijk niet onder je armen nemen om ergens anders weer neer te zetten. Misschien is je allerbelangrijkste keuze wel die van jouw ideale woonplek. 


Waar je woont heeft invloed op je sociale netwerken, je leefwijze, jouw toekomst. Je bent straks blij dat je alles uit je mogelijkheden hebt gehaald, want daar heb je nog jaren woonplezier van!


Dit gaat niet alleen over de kavel, maar ook over de effecten van je omgeving.

ALLES OP EEN RIJTJE VOOR JOUW DROOMPLEK

Je hebt nu de kans om het goed te doen. Meestal blijf je er wel een poosje wonen als je de kans krijgt om je droomhuis te maken. Daarom is het zonde als je met minder genoegen neemt. Waar je woont heeft invloed op je leven, je sociale netwerken, je leefwijze, jouw toekomst. 


Wat als je voor hetzelfde geld jouw huis kunt creëren vanuit jouw eigen ultieme woonplezier. Maar weet jij waar je allemaal rekening mee kunt houden? Zodat je dat kunt inzetten om alles uit jouw mogelijkheden te halen. Als je 'dat' niet weet, mis je 'dat' sowieso, terwijl 'het' je niets extra's kost.


Wil je weten welke plek om te wonen het best bij je past?

je droom-bouwkavel kiezen

OF LAAT JE HET LIEVER AAN 'T TOEVAL OVER?

Dit 'Kavelkeuze Stappenplan' neemt je bij de hand, laat je zien wat er op je pad kan komen en waar jij liever vooraf rekening mee houdt. En geeft je stof tot nadenken over gevoelszaken waar je misschien in eerste instantie niet zo bij stil staat. Maar die je misschien wel tot andere beslissingen brengt. 


Laat je nadenken over aandachtspunten en vooruitkijken over de effecten die de bouwkavel op jouw woonplezier kan hebben. Waar je dus rekening mee wilt houden. Zodat je straks niet voor teleurstellingen staat.  Dat geeft je tijd om na te denken, overzicht & rust. Bovendien kan je hiermee veel gemakkelijker je keuzes baseren.


Loop geen risico, met dit Stappenplan neem je je beslissingen bewust. 

gokken of het goed komt
ook handig bij je (woon)keuzes als je gaat verbouwen of verhuizen

EN ... ALS JE JE DROOMPLEK VINDT?

... Dan is het FEEST, je hebt je kavel te pakken! Maar hoe nu verder? Waar moet je beginnen en ... zie je echt niets over het hoofd?


Dit zijn nog maar de eerste stapjes maar juist wel belangrijke. Het plekje is de basis van jouw woongeluk. Neem jij dit serieus, of laat jij je liever verrassen?


De allerBESTE TIP:

Houdt grip op je eigen situatie. Kies voor het beste uitgangspunt voor jezelf, zonder compromissen.


Zo maar wat vragen:

null  Hoe denk je je huis op de kavel te zetten,

        (maar vooral hoe voelt dat straks binnen?)

null  En kan dat ook, of mag dat ook?

null  Waar kijk je op uit?

null  Maar ook wat is dat een 'Kavelpaspoort'?


null  En ... zitten daar ook nadelen aan?


Het laatste wat je wilt is dat je straks overdondert met een gevoel van 'had ik dat maar eerder geweten'. 


Als je de bouwkavel eenmaal hebt, dan komt er ineens veel om de hoek kijken. Waar moet je vooral op letten en waar moet je rekening mee houden?


Deze handige Checklist 'Wat te doen na toewijzing bouwkavel' geeft je houvast niet alleen praktisch, uiteraard ook weer belicht vanuit de gevoelskant van wonen. Waar houd jij het liefst nu al rekening mee?

checklist wat te doen als je een bouwkavel hebt

Bouwplan stappenplan

Dit 'Bouwplan Stappenplan' laat je zien wat je kunt verwachten als je start om je droomhuis te verwezenlijken. Zoals de bouwkundige stappen. Wat je nodig hebt om te kunnen bouwen, Waar je rekening mee moet houden voor bijkomende kosten, wanneer je rekeningen van de bouwer kunt verwachten, welke verzekeringen af te sluiten, wat er komt kijken gedurende het bouwproces en veel meer.


Uiteraard word je ook bij dit stappenplan weer geholpen om stil te staan bij de energetische ( wat dát met je doet) gevolgen van keuzes. Dus hoe de consequenties van je keuzes straks in de praktijk voor je gaan voelen, dat is nu eenmaal mijn specialisme. Maar ook bijvoorbeeld waar je rekening mee moet houden als je straks een gietvloer wilt. Dan is het belangrijk dat je aannemer dat weet in verband met de te gebruiken afwerking van de afdekvoer.


Dit Stappenplan geeft je rust, inzicht en overzicht  


Dit totale pakket voor je bouwavontuur vind je nergens anders. Je kunt direct in je eigen tempo starten. Alle onderdelen zijn los te verkrijgen echter is je investering dan € 588. Nu is je investering slechts 197 euro voor alles.

ja ik wil bouwen zonder gedoe
& het maximale uit mijn mogelijkheden halen
alles uit je bouwplan halen
onmisbaar houvast als je bouwplannen hebt

RESULTAAT:

     null          

Je bent voorbereidt en hebt ontdekt wat voor jou belangrijk is en waarom dat gevoel kloptje weet wat je wilt

Je hebt helder waar je op moet letten

Je maakt veel gemakkelijker keuzes 

je maakt gelijk de goede beslissingen

je bent op een luchtige en degelijke manier goed voorbereid 


    BOVENDIEN STAP JIJ NIET (MEER) IN DE ONZICHTBARE VALKUILEN DIE OP DE LOER LIGGEN    ,


dat scheelt onnodige tijd, geld, energie en vervelende fouten

"Je hebt ons uit onze tunnelvisie gehaald" - Anne

Fenneke heeft ons bewust gemaakt van mogelijkheden die we zelf niet zagen"

Anne

"Je hebt ons op een ander been gezet" - Anneke

"Fenneke was onze grote steun en toeverlaat"
Anneke
goed voorbereid je bouwplan starten

Met dit startpakket voor je bouwavontuur vanuit de gevoelskant van wonen ben jij op alle vlakken goed voorbereid  

   WAAROM RISICO'S NEMEN?    
handige tools om je bouwplan goed voor te bereiden om straks prettig te kunnen wonen
588,-
197,-

STARTPAKKET BOUWAVONTUUR vanuit voelen

Wil jij de zekerheid dat de beschikbare ruimte optimaal benut wordt en dat jouw verwachtingen straks kloppen?


Wil jij zeker weten:


 • prettig wonen?
 • alle mogelijkheden benutten?
 • voelen wat je belangrijk vindt?
 • bewust goede keuzes maken?
 • het heft in eigen handen houden?
 • onafhankelijk in je keuzes zijn?
 • je goed voor bereiden?
 • ook over zaken waar je eigenlijk geen ervaring mee hebt?
 • overzicht en rust ervaren?


Door je goed voor te bereiden zie je veel meer mogelijkheden die jij graag wilt benutten. Dit pakket is praktisch, met oog voor prettig wonen, geeft je inspiratie, inzichten en houvast! 

Ja ik wil alles uit mijn mogelijkheden halen
en achteraf geen spijt hebben van keuzes die ik had kunnen voorkomen!