voordeel 4 in 1 bundel het startpakket bij bouwplannen 

alles uit je bouwplan halen

GA JE OP NIEUWBOUWAVONTUUR?

Dan komt er in een heel korte tijd veel op je af. Zorg dat je goed voorbereid bent. Dit super pakket met Stappenplannen en Checklist helpen je om jouw ideale bouwkavel uit te kiezen, waar je rekening mee wilt houden als je gaat bouwen en niet over het hoofd wilt zien, geven jou:


 •        inzicht in wat je wilt
 •        handige tips om rekening mee te houden
 •        heel veel handvatten
 •        een houvast wat je tijdens de bouw kunt verwachten
 •        overzicht door een goede voorbereiding

zo had ik het nog niet bekeken

dit hoor ik vaak van mijn cliënten

Een huis bouwen doe je niet elke dag, vaak heb je een bepaald beeld waar jouw droomhuis zo ongeveer aan moet voldoen. 


Zo ongeveer is niet een heel goede basis waarin je zeker kunt zijn dat het goed komt. Bovendien kan een lijstje in je hoofd in de praktijk heel anders uitpakken dan je tevoren had gedacht. 


Vaak merk ik dat mensen met bouwplannen ad-hoc beslissingen nemen vanuit een soort standaard-gedachte. Dat zaken nou eenmaal zo horen en dat ze de gevolgen van hun keuzes niet goed kunnen overzien, of met minder genoegen nemen. Er is zonder extra kosten veel meer mogelijk dan je denkt .


Ik ben gespecialiseerd in welbevinden en dat zou eigenijk standaard moeten zijn. Dat is mijn missie. Daarom sta ik al jaren ik op podia tijdens bouw- en woonbeurzen om mensen wakker te schudden. Steevast krijg ik te horen zó had ik het nog niet bekeken. Wil je mijn bouwplan met me doornemen?

Ze zijn dan blij als het nog niet te laat is.

Fenneke holistisch droomhuis ontwerper

20 jaar

Expert in functioneel & Prettig Wonen

10+ jaar

Spreker op woon- & bouwbeurzen voor inzicht 

1000 %
meer welbevinden door   andere aanpak 

Waarom zou jij het risico willen lopen door zaken aan het toeval over te laten?  

Je mindful goed voorbereiden maakt jouw keuzes in het gehele traject een stuk gemakkelijker.

Kies voor:


  Optimale voorwaarden scheppen

Bewust keuzes maken

Meer woongenot door inzicht


Dat wil jij ook, toch? 

RESULTAAT:

 • je weet wat je wilt
 • helder waar je op moet letten
 • je maakt veel gemakkelijker keuzes 
 • je maakt gelijk de goede beslissingen
 • goede voorbereiding 


BOVENDIEN STAP JE NIET IN DE VALKUILEN DIE OP DE LOER LIGGEN, dat scheelt onnodige tijd, geld en fouten

alles uit je bouwplan halen

iederE KEUZE beïNVLOEDt de uitkomst

Ogenschijnlijk kleine beslissingen in de beginfase van jouw droomhuis-project kunnen invloed hebben op jullie woonplezier. Een huis kan je immers niet meer anders neerzetten als blijkt dat je het zonnetje mist. Laat niets aan het toeval over!


Dit 4 in 1 pakket geeft je houvast om goed voorbereid te starten met je bouwplannen. Het maakt je bewust van het effect van je keuzes, biedt rust en inzichten. In dit handige pakket zit:


 • 10 daags online programma om je woonwensen helder te krijgen, zonder compromissen te sluiten (met GRATIS Woonwens-inspiratieboekje twv €117)

 • Stappenplan om gemakkelijker je bouwkavel te kiezen. Je gaat op meer zaken letten dan alleen het leuke plaatje
 • Checklist waar rekening mee te houden als je een optie op de kavel hebt. Wat je graag liever eerst weet en misschien bepaalt dat je beter een andere keuze wilt maken
 • Stappenplan en tips voor het gehele bouwproces waarin je overzicht krijgt in de te nemen stappen en zaken waar je goed op moet letten om narigheid te voorkomen


Je kunt direct in je eigen tempo starten. Nu geen € 538 maar slechts 197 euro

Hieronder meer informatie van alle onderdelen afzonderlijk

INZICHT WAAR OP TE LETTEN

inzicht mogelijk-heden

MAKKELIJK keuze maken

GOEDe VOORBEREI-Ding 

VOOR- & NADELEN HELDER

Jouw VOORWAAR-DEN HELDER

Je pakket van eisen samenstellen voor je bouwplannen

KIES VOOR JE EIGEN WOONGELUK

Tijdens deze 10 daagse ' Met gemak je woondromen helder bij bouwplannen' gaan we naar binnen, naar de kern wat jij belangrijk vindt en blij van wordt. Wat maakt van jouw huis jouw thuis? Als jij dat weet kan jij het uiterste uit jouw mogelijkheden halen, met als resultaat :


 • Je ontdekt wat je belangrijk vindt
 • Je hebt je doel helder
 • Er is ineens veel meer mogelijk
 • Je kunt veel gemakkelijker keuzes maken
 • Je bent je bewust van wat je wilt
 • geen onverwachte verrassingen
 • Je huis gaat zich aan jou aanpassen in plaats van jij aan het huis


Hoe zou het voor je zijn als je met een gerust hart het bouwproces in gaat?

woonwensen helder maken het verschil

droom jij al tijden over jouw droomhuis?

Heb jij al tijden over jouw droomhuis gedroomd?


Nu je droom werkelijkheid wordt moet je ineens overal keuzes over maken en komt er veel op je af.  Je hebt vast al allerlei lijstjes in je hoofd waar jouw huis aan moet voldoen, echter in de praktijk blijkt vaak dat het gevoelsmatig anders kan uitpakken. 


Als je op pad gaat moet je wel de bestemming weten, je wilt er straks niet achterkomen dat je iets verkeerd hebt ingeschat. Wil jij zorgen dat jouw verwachtingen straks kloppen? Dan is het belangrijk dat je weet wat jij belangrijk vindt.   


Ontdek hoe jij op een eenvoudige manier jouw eigen ultieme wensen helder krijgt voor jouw droomhuis. Zodat je direct en gemakkelijk de juiste keuzes kunt maken en jouw droomhuis straks aan jouw verwachtingen voldoet en past bij jouw leefstijl.

zijn jouw woondromen wel ideaal?

WIL JIJ nu al WETEN WAT JE KUNT VERWACHTEN?

Je bouwt niet dagelijks een huis en vertrouwt daarom vaak op de mensen die je daarbij helpen.


Weet je wat de meest gemaakte valkuil is?


Denken dat het wel goed komt en daarbij leunen op een ander. NIET DOEN! Jij bent jij en jij alleen weet wat jij belangrijk vindt. Bijzonder vind ik dat.


Als je een nieuwe auto koopt dan onderzoek je alles, merk, kleur, type, ja zelfs de kleur en de binnenkant. Je gaat even zitten en maakt op zijn minst een proefritje. Terwijl tijdens de bouw er soms over kostbare uitgaven op goed geluk wordt beslist.
woonwensen helder maken het verschil

DROMEN KOMEN UIT

Helaas merk ik vaak dat keuzes vaak gebaseerd zijn op het mooie plaatje, echter gaat prettig wonen een laag dieper. Wat is jouw diepste wens? Word je bewust van wat je echt belangrijk vindt. Jouw wensen helder hebben is essentieel. Ze bepalen het vertrekpunt en het uiteindelijke resultaat


Waar baseer jij je keuzes op?


Deze 10 daagse online cursus helpt je jouw woonwensen specifiek te maken.

Doe jezelf een plezier, voorkom onnodige ongemakken, tijdverlies  en jarenlange irritaties


Ontdek wat jij belangrijk vindt zodat je voorbereid jouw bouwtraject in gaat. De handige tips en handvatten zorgen dat je je bewust kunt voorbereiden

wonen met en goed gevoel

WIL JIJ nu al WETEN WAT JE KUNT VERWACHTEN?

Je bouwt niet dagelijks een huis en vertrouwt daarom vaak op de mensen die je daarbij helpen.


Weet je wat de meest gemaakte valkuil is?


Denken dat het wel goed komt en daarbij leunen op een ander. NIET DOEN! Jij bent jij en jij alleen weet wat jij belangrijk vindt. Bijzonder vind ik dat.


Als je een nieuwe auto koopt dan onderzoek je alles, merk, kleur, type, ja zelfs de kleur en de binnenkant. Je gaat even zitten en maakt op zijn minst een proefritje. Terwijl tijdens de bouw er soms over kostbare uitgaven op goed geluk wordt beslist.
droomhuis wensen

Jouw eigen droom leven? dat kan!

Wil jij straks echt genieten van jouw verrukkelijke huis die precies zo is als dat fijn voor jou voelt? Zonder bij voorbaat al compromissen te maken? Want als je al begint met compromissen krijgt niemand wat die eigenlijk wilt. Ik merk dat keuze voor wonen vaak gemaakt worden vanuit ratio, maar stel dat jouw gevoel eigenlijk iets anders roept? Wist jij dat juist deze een hele fijne graadmeter is?


Maak het beste van 2 werelden tot een super droomproject. Doe jezelf niet tekort door genoegen te nemen met minder. Zonder doel geen doelpunt, dus waar wil jij je op richten? Heb jij het lef om van je hoofd ook naar je hart te gaan? Want Prettig Wonen gaat over voelen. Zo benader je jouw droomresultaat.

KAVEL KEUZESTAPPENPLAN

Leuk je bent op zoek naar een plekje om te wonen, een plekje waar jij je straks thuis wilt voelen. Je woonhuis kan je namelijk niet onder je armen nemen om ergens anders weer neer te zetten. Misschien is je allerbelangrijkste keuze wel die van jouw ideale woonplek. 


Je oog is gevallen op een prachtige kavel, maar is dit eigenlijk wel geschikt voor jou situatie nu? En hoe zit dat over een paar jaar? Heb je dan wellicht andere wensen? Hoe belangrijk zijn winkels in de buurt of opritten naar de snelweg?


Hoe denk je je huis op de kavel te zetten? En kan dat ook, of mag dat ook? Waar kijk je op uit? Wat is dat een Kavelpaspoort? en zitten daar ook nadelen aan? Het laatste wat je wilt is dat je straks overdonderd met een gevoel van 'had ik dat maar eerder geweten'.

ALLES OP EEN RIJTJE VOOR JOUW DROOMPLEK

Je hebt nu de kans om het goed te doen. Meestal blijf je er wel een poosje wonen als je de kans krijgt om je droomhuis te maken. Daarom is het zonde als je met minder genoegen neemt. Waar je woont heeft invloed op je sociale netwerken, je leefwijze, jouw toekomst. 


Wat als je voor hetzelfde geld jouw huis kunt creëren vanuit jouw eigen ultieme woonplezier. Maar weet jij waar je allemaal rekening mee kunt houden? Zodat je dat kunt inzetten om alles uit jouw mogelijkheden te halen. Als je 'dat' niet weet, mis je 'dat' sowieso, terwijl 'het' je niets extra's kost.


Wil je weten welke plek om te wonen het best bij je past?

je droom-bouwkavel kiezen

of laat je het liever aan het toeval over?

Dit Kavelkeuze Stappenplan neemt je bij de hand, laat je zien wat er op je pad kan komen en waar jij liever vooraf rekening mee houdt. En geeft je stof tot nadenken over zaken waar je misschien in eerste instantie niet zo bij stil staat. Maar die je misschien wel tot andere beslissingen brengt. 


Laat je nadenken over aandachtspunten en vooruitkijken over de effecten die de bouwkavel op jouw woonplezier kan hebben. Waar je dus rekening mee wilt houden. Zodat je straks niet voor teleurstellingen staat.  Dat geeft je tijd om na te denken, overzicht & rust. Bovendien kan je hiermee veel gemakkelijker je keuzes baseren.


Loop geen risico, met dit Stappenplan neem je beslissingen bewust. 

gokken of het goed komt

en ... als je je droomplek gevonden hebt

en... dan is het FEEST, je hebt je kavel te pakken! Maar hoe nu verder? Waar moet je beginnen en ... zie je echt niets over het hoofd?


Dit zijn nog maar de eerste stapjes maar wel belangrijke. Het plekje is de basis van jouw woongeluk. Neem jij dit serieus, of laat jij je liever verrassen?


Houdt grip op je eigen situatie. Kies voor het beste uitgangspunt voor jezelf, zonder compromissen. Waar je woont heeft invloed op je sociale netwerken, je leefwijze, jouw toekomst. Je bent straks blij dat je alles uit je mogelijkheden hebt gehaald, want daar heb je nog jaren woonplezier van!


Als je de bouwkavel eenmaal hebt, dan komt er ineens veel om de hoek kijken. Waar moet je vooral op letten en waar moet je rekening mee houden?

Deze handige Checklist 'Wat te doen na toewijzing bouwkavel' geeft je houvast.

checklist wat te doen als je een bouwkavel hebt
"Je hebt ons uit onze tunnelvisie gehaald" - Anne

Fenneke heeft ons bewust gemaakt van mogelijkheden die we zelf niet zagen"

Anne

"Je hebt ons op een ander been gezet" - Anneke

"Fenneke was onze grote steun en toeverlaat"
Anneke
arrow_drop_up arrow_drop_down