Nieuwbouw droomhuis stappenplan

Het laatste wat je wilt is overdonderd worden als je je huis gaat bouwen. Ook zeker niet overvallen worden met spijt achteraf en een gevoel van 'had ik dat maar eerder geweten'. Wil je weten wat je kunt verwachten tijdens het bouwproces? Zodat je op tijd je maatregelen kunt treffen om het uiterste uit je mogelijkheden te halen?


Dit Nieuwbouw Stappenplan, wat veel meer is dan een stappenplan, geeft je inzicht en laat je zien wat er op je pad komt tijdens de bouw. Zet zaken voor je op een rijtje, welke belangrijke zekerheden je beter vooraf veilig stelt, wat kun je verwachten, waar moet je over nadenken, volgorden, aandachtspunten, praktische zaken en wat je vooral niet moet doen. Je kunt vooruitkijken, dat geeft je tijd om na te denken, rust en overzicht

de Voordelen

helder hebben WAT JE kunt VERWACHTEN 

INZICHT IN WAT JIJ BELANGRIJK VINDT

jouw overwegingen waarop jij wilt kiezen

goed voorbereid 

meer dan 50 tips

grip op jouw keuzes

Hadden we dit maar eerder geweten

Ettie

Waarom ik jouw thuis belangrijk vind

Sinds 2001 help ik stellen met bouwplannen voor hun ideale huis het uiterste uit hun mogelijkheden te halen vanuit hun eigen persoonlijke situatie, optimaal gebruik van de ruimte en hun welbevinden. 


Helaas merk ik dat bij het ontwerp van een huis er vaak onvoldoende rekening gehouden wordt met de bewoners en het gebruik van de ruimten. Dat het ook anders kan weet ik, want ik ben gespecialiseerd in die facetten die maken dat je je veel prettiger voelt thuis. Als je die elementen, voor hetzelfde geld, toevoegt aan het ontwerp van jouw droomhuis zal je er straks nog meer genieten.


Het is mijn missie om de gehele bouwpoot en woontak wakker te schudden dat een huis meer is dan een stapel stenen of een mooi plaatje. Je thuis voelen gaat over welbevinden. Als iedereen een prettige thuisbasis heeft zal dat zorgen voor meer harmonie in de wereld, dat is voor iedereen fijn..


Om dit gedachtengoed te verspreiden sta ik vaak op podia en laat mensen het verschil voelen en krijg altijd terug: "Zo had ik het nog niet bekeken"

zoveel te kiezen, maar wat past het best bij jóu?

Wat vind jij eigenlijk belangrijk

Je kunt natuurlijk kijken vanuit wat eigenlijk de standaard is. Maar wat als je voor hetzelfde geld jouw huis kunt creëren vanuit jouw eigen ultieme woonplezier? Weet jij waar je allemaal rekening mee kunt houden om alles uit jouw mogelijkheden te halen? Als je 'dat' niet weet, mis je 'dat' sowieso, terwijl 'het' je niets extra's kost.


Dit stappenplan gaat niet alleen over chronologische stappen in het bouwproces maar laat je juist nadenken over hoe je invulling geeft aan je eigen verlangen voor jouw droomhuis. Met het plaatje voor ogen heb je voor jezelf een completer beeld van je wensen en mogelijkheden en heb je helder wat je kunt verwachten.

LAat je 'het' liever aan het toeval over?

Weet je een huis bouwen doe je vaak maar één keer in je leven. Soms heb je het 'geluk' dat je het nog een keer doet. De eerste keer ontdek je wat je de volgende keer toch liever anders doet. Daarom is het ook zo fijn dat jíj dàt niet eerst hoeft te ervaren. Je kunt het gelijk in een keer goed doen. Tenminste, als jij alles uit jouw mogelijkheden wilt halen. Met dit stappenplan heb jij letterlijk inspiratie in handen. Waardoor je op ideeën gebracht wordt waar je nog niet eerder zo bij stil gestaan hebt. En die ... heel waardevol voor je zijn om vooraf te weten

Joke
Je hebt ons behoedt voor keuzes waar we zeker spijt van hadden gehad

Petra
Je laat ons nadenken over zaken wij wij nog nooit bij stil gestaan hebben

Titia

Gelukkig gaf je ons op tijd inzicht over de nadelen van de kavel, nu hebben we de juiste!

197-
€ 77-

Nieuwbouw Stappenplan

Houdt grip op je situatie. Pas op voor de valkuilen waar je liever niet instapt en kies voor het beste uitgangspunt voor jezelf, zonder compromissen.


Hoe zou dat voelen als jouw huis klaar is en jij alles uit je mogelijkheden hebt gehaald?  Daar heb je nog jaren woonplezier van, toch?


Het levert je zoveel meer op!