arrow_drop_up arrow_drop_down

BADKAMER ONTWERPEN

VOOR HETZELFDE GELD PASSEND BIJ JOU

19+ jaar

specialist functioneel indelen

100%

verrassend

100 %

gegarandeerd prettig wonen

effectieve indeling

ruimtelijk en persoonlijk

gebruiksgemak

logisch en handig

sfeervol

met meer mogelijkheden

Kleur&Vorm & ik, fenneke

Als je bouwplannen hebt word je vaak overspoelt met vragen waar je direct antwoord op moeten geven. Die antwoorden bepalen het uiteindelijke resultaat. Meestal is het ontwerpen van bijvoorbeeld een badkamer niet je dagelijkse werk, maar wil je toch een prachtig resultaat die bij jou past.


Soms worden keuzes gemaakt omdat je het even niet meer weet, want als de druk zo hoog ligt dan heb je de neiging om er maar vanaf te zijn. Je wordt een soort van onverschillig en denkt dat een ander wel weet wat jij mooi vindt.


Helaas merk je vaak nèt iets te laat dat dit niet is wat jij voor ogen had. Niet dat je dat zo precies wist, maar dit was niet gebeurt als jij je bewust was van het resultaat. Daarom draai ik het precies om en help je stap voor stap. We maken samen het ontwerp van je badkamer zodat jij begrijpt wat de voordelen zijn. Welke richting je op wilt en wat je daarvoor nodig hebt. Zo kan je heel gericht en makkelijk je keuzes maken, je weet wat je wilt!


Het is mijn missie dat welbevinden de nieuwe standaard wordt in de bouw- en woonwereld. Dat je zelfstandig de voor jou beste keuzes kunt maken, zodat je niet afhankelijk bent van de kaders van een ander en dat de adviseur beslist.  De omgekeerde wereld vind ik. Het wordt tenslotte jouw thuis. Ik ontwerp en inspireer sinds 2001 vanbinnen naar buiten. Vanuit het gebruik van de ruimte, de beleving van jou als bewoner en jouw welbevinden.

wat anderen van de indeling van hun huis vonden

we krijgen veel complimenten voor ons huis we hadden het zelf nooit zo bijzonder kunnen maken

Petra

We zijn zo blij met onze badkamer en de keuze voor de vloer. Dit hadden we zelf zo nooit bedacht

Ettie

jouw ideale Badkamer ontwerp

Je huis wordt prachtig maar voor een goed ontwerp van de indeling van de badkamer is vaak maar weinig aandacht. Het wordt standaard ingericht en moet je soms genoegen nemen met onhandige zaken, die je pas later in gebruik pas ontdekt.


  1. Zoals de wc haaks op de wastafel, zodat er (te) weinig beenruimte overblijft om goed te kunnen zitten
  2. Of dat je straks baalt dat je nergens plek hebt voor de handdoeken


Hoe kan je er toch het meest uithalen?


Door effectief met de ruimte om te gaan. En de zaken op elkaar af te stemmen. De kleuren, materialen en maten van het sanitair & tegels kunnen voor een ruimtelijk effect zorgen of nèt even een andere sfeer.


Vind je het fijn als je badkamer niet alleen een mooi plaatje wordt maar ook handig en effectief in gebruik? Maak dan snel een afspraak, dan help ik je kiezen of maken we samen jouw ideale badkamer ontwerp

spelen met kleur en vormen

Zelfs in de kleinste ruimten kan je effectief omgaan met de indeling van je badkamer en je ruimtebeleving.


Welke wensen heb je?


En ... houd je vast rekening met levensloop bestendigheid? Zodat je eventueel over een aantal jaren weer moet verbouwen? Dat geeft alleen maar extra werk, tijd, geld en ongemak. Wellicht is het handig om met kleine ingrepen effectief om te gaan met de ruimte. Zoals deze badkamer hiernaast weinig ruimte inneemt en wel volledig rolstoel-bestendig is.


Dat hoeft niet saai te zijn zoals je ziet

maak vandaag nog een afspraak,


zodat jij zeker weet dat het goedkomt!