arrow_drop_up arrow_drop_down
keukenontwerp bij verbouw

Keuken ontwerpen

praktisch & sfeervol in jouw eigen stijl

Een keuken is meer dan een mooi plaatje!

Je wilt ook dat je keuken handig is, toch? Of heb je 'm voor de mooi? 


Tuurlijk wil je dat je keuken mooi is dat past bij de rest van je interieur en sfeer. Maar hoe zou het zijn als deze tot in de puntjes doordacht is met super functionele opbergruimte? Een lust voor het oog is, de rest van jouw interieur ondersteunt en ook nog handig in gebruik is?

  •      prettig in gebruik

  •      veel opbergruimte

  •      mooi om te zien

ongelooflijk en... het gebeurt ECHT

Helaas merk ik soms dat over de aanschaf van een keuken te luchtig wordt

NAgedacht (dus letterlijk te laat )

Wat dacht je van :


null   het raam in de keuken kan niet open, omdat de kraan in de weg zit?

null   kookeiland getekend op plattegrond, maar is niet handig in gebruik?

null   de plaatsing van de kookplaat zorgt voor gevaarlijke situaties

null   de plek voor de keuken is bedacht vlak vóór een raam tot op de grond

null   het werkblad geeft te weinig effectieve ruimte om goed aan te werken


Op de tekening lijkt het allemaal heel eenvoudig en logisch. Helaas merk je dat meestal (te) laat als de indeling in gebruik nadelig uitpakt. Vaak pas tijdens de uitvoeringsfase.


blij dat het anders kan Wil je goed voorbereid zijn en zeker zijn dat het goed komt?

null Niet alleen mooi maar ook efficiënt.

null  Wil je geholpen worden en er echt jouw droomkeuken van maken? 

keukenontwerp bij verbouw
keukenindeling nieuwbouw
keuken na uitbouw

Praktisch & prettige keukenontwerpen

Een keuken inrichten gaat niet alleen over keukenkastjes en keukenapparatuur. Bij een keukenontwerp komt veel meer kijken. Allereerst jouw wensen en de randvoorwaarden van de ruimte, zoals de maten en de vorm.


Maar ook waar de entree is en of dat daar handig is?

Zijn er beperkingen?

Hoe is het met de lichtinval?


Ook andere zaken zoals de gezinsgrootte, je leefstijl, hoe belangrijk koken en eten voor je is en hoeveel ruimte dat idealerwijs in beslag neemt. Ook de vormgeving van de keuken, de sfeer, het materiaal, kleur, afwerking en jullie persoonlijke voorkeuren zijn zaken om rekening mee te houden. Elke keuze, elk onderdeel, zorgt voor een andere sfeer.

opstelling keuken & HET EFFECT

Een keuken plaatsen kan op veel verrassende manieren, zonder dat het de rust verstoort. Elke opstelling heeft een ander effect op de ruimte en op de mogelijkheden voor de overige functies in die ruimte. 


Het is belangrijk goed helder te hebben wat je wilt, want met het ontwerp van de keuken wordt ook rekening gehouden met de aan- en afvoeren.


Het is aan te bevelen dat deze vast op de goede plek liggen. Zodat je niet de riolering, de watertoevoer, het afvoerkanaal en de stopcontacten bepalen waar jij het best je keuken kunt plaatsen. Met enig breekwerk kan je wellicht de ideale plek gebruiken.


Een keuken kan meer zijn dan alleen een werkplek. Met een aantal handige ingrediënten kan jouw keuken zoveel meer gebruiksgemak en mogelijkheden bieden.


Hoe wil jij je keuken ontwerpen?

Welk effect wil je? 

review Kleur&Vorm

Judit

Huh, daar had ik niet aan gedacht

Judit stond er niet bij stil dat de plek van de oude keuken helemaal niet ideaal was. Ze stond op het punt om een andere keuken aan te schaffen en stond er niet bij stil dat haar keuken, met een kleine ingreep van de leidingen haar woonkamer veel meer effectieve ruimte kreeg. Ze was blij verrast.

wat vind jij belangrijk?

Maakt jouw keuken deel uit van je woonkamer?

Breng je veel tijd door in de keuken?

Wordt het daglicht optimaal benut?


De antwoorden op deze vragen kunnen grote invloed hebben op de indeling, verhoudingen, maten, de oriëntatie van de keuken en hoe jij je daarbij voelt. Dan hebben we het nog niet eens over de vormgeving gehad. Een goed keukenontwerp is meer dan een mooi plaatje.


Een keuken is een enorme investering, waar je jaren plezier van kunt hebben. Dan wil je toch ook zeker weten dat deze aan jouw verwachtingen voldoet en tot in de puntjes gemak geeft? Hoe belangrijk is een ideale keuken voor jou?


Neem geen risico en maak direct een afspraak, dan maken we er samen jouw droomkeuken van!