online interieurcursussen

kom snel tot de KERN van je woonprobleem & hoe je dat eenvoudig oplost

omdat wonen meer is dan alleen een mooi plaatje

Hoe kleur jou beïnvloedt

Wist jij dat kleur invloed heeft op jouw gemoedstoestand? Zonder dat jij er direct je vinger op kunt leggen kunnen de kleuren die je gebruikt hebt in je interieur onrust veroorzaken.


Ervaar het verschil op een relaxte manier tijdens deze unieke 6 weken online kleurbewustzijns mastery. Ontdek hoe je door met andere ogen te kijken naar het kleurgebruik in jouw woonkamer je meer rust en balans schept. 


Deze unieke zeer gewaardeerde kleurreis door je eigen woonkamer geef ik maar zelden. Wil je dit niet missen geef je dan vast op voor de wachtlijst


                                                 meer informatie? klik op de oranje button hieronder                                                    

woontips

mindful wonentips

Wil jij ontdekken hoe jouw interieur je onderbewust beïnvloedt en kan zorgen dat jij niet lekker in je vel zit? Misschien merk het tijdens de corona-tijd nu je hele dagen thuis zit.


Zou je het leuk vinden om 52 weken iedere week een tip te krijgen, stof tot nadenken, inzicht, of een oefening om te testen in je eigen interieur waardoor je inzicht krijgt hoe je balans schept in je huis en in je hoofd?


Meer dan 13 thema's komen voorbij over kleur, meubels, licht, kunst, ruimtelijke werking en nog meer ongrijpbare zaken die invloed hebben op jouw gemoedstoestand. Je kunt valkuilen voorkomen in je interieur die nog bijna niemand weet.


LET OP: Het is iets anders dan je gewend bent. Je zal de impact van jouw interieur op jezelf bewust ervaren en weten wat je aan eventuele disharmonie en andere onzichtbare verstorende elementen in je interieur kunt doen. 

Maak je eigen interieur-ontwerp

In deze online cursus leer je jouw eigen interieurontwerp maken. Je ontdekt hoe je je woonkamer kunt indelen op de meest praktische en prettige manier.


Als extraatje helpt deze interieurcursus je met het maken van keuzes voor je nieuwbouwplannen. Omdat je effectiever met de ruimte om kunt gaan kan je goede keuzes maken voor het meer- en minderwerk van je bouwplan.

ZELF INTERIEURPROFESSIONAL WORDEN?

Wil je van je passie je werk maken en jezelf in het interieur-vak bekwamen om wat je op je gevoel doet goed te kunnen onderbouwen? Je hebt niets met trends en wat 'hoort', Je wilt mensen inspireren op jouw eigen manier.


Wil je meer weten over de effecten van kleur en de andere onderbewuste aspecten die een ruimte prettig maken? Dan is deze praktische intuïtieve interieuropleiding zonder theoretisch stampwerk iets voor jou

Ingrid

inspirerend, vol kleur en enthousiasme

Ik vond de lessen van Fenneke inspirerend, vol kleur en enthousiasme! Ik denk er met veel plezier aan terug! Het heeft mij durf en veel meer kleur in het interieur gegeven