interieur ontwerpen

interieur ontwerp

een goed interieur ontwerp schept méér dan rust alleen

jouw interieur HEEFT invloed op hoe jij je voelt

Ontdek op deze pagina de verschillende mogelijkheden die je sturing geven om prettiger te wonen

Wil jij van je huis je thuis maken?

Krijg jij het thuis maar niet gezellig?


Voelt het bij jouw thuis op een bepaalde manier best rommelig? Niet dat er ècht rommel is, het is meer onrust. Wat je ook verandert, weggooit en hoeveel je ook schuift, het helpt niet. Je krijgt het maar niet kloppend. Dan zie je die interieurbladen en dan denk je: 'Ja wauw zo wil ik het ook, maar dan op mijn eigen manier en in de sfeer waarbij IK me helemaal prettig voel'. Want...


Ken jij die huizen die als je er binnenkomt je direct thuis voelt?

Je voelt je gelijk sereen en valt er een rust over je. Ook al ligt er een propje op de vloer, of hebben de kinderen er een puinhoop van gemaakt. Het maakt helemaal niets uit, het voelt gewoon goed en in balans.

3 zekerheden van kleur & Vorm

21+ jaren GESPECIALISEERD IN positieve ENERGIE IN HUIS & interieur

MEER BALANS IN JOUW EIGEN WOONSFEER

& meer ontspanning in jezelf

gegarandeerd prettig wonen door de holistische aanpak

  1.           Word je al jaren niet meer blij van je interieur?
  2.           Heb je het gevoel dat je altijd compromissen sluit?
  3.           Kom je best wel eens met een miskoop thuis? 


Dan wordt jij vast blij van een binnenhuis ontwerp

prettig wonen is méér dan 'n mooi plaatje

Sinds 2001 help ik woondromen uit te laten komen. Dat kan ik niet alleen, daar heb ik jou bij nodig, want het draait om jou. Je thuis zegt al dat het om jouw gevoel gaat en dat jij je er prettig voelt. Dat is altijd ons doel. We kijken altijd naar totaalplaatje, want alles is met elkaar verbonden. 


null Gelijk even een waarschuwing ben je op zoek naar de laatste trends dan zal je van hier niet vinden wat je zoekt. Ik ben gespecialiseerd in alle facetten die een ruimte prettiger maken.


  Dus hoe jij als bewoner een ruimte als het meest ideaal ervaart   


Daar geef ik je graag inzicht in. Zodat je voelt hoe je jouw woonplezier nóg meer vergroot. Als jij alles uit jouw mogelijkheden wilt halen ondersteun ik je graag. Alle facetten van wonen komen samen in het ontwerp van je Droomhuis. We starten met een bewustzijnsreis van binnenuit, daardoor heb je direct overzicht! 

Fenneke holistisch droomhuis ontwerper
Fenneke Wortelboer, Energetisch Droomhuis Expert
interieurcursus vanuit voelen
om van je huis je thuis te maken

ONTDEK HOE JIJ MEER BALANS SCHEPT IN JE INTERIEUR

Wil jij een paar interieur-geheimpjes ontdekken, die nog niemand weet?


DOE MEE met deze unieke 7 daagse online interieurcursus 'InterieurBoost' en maak, met kleine ingreepjes in je eigen tijd, van jouw woonkamer nog meer je thuis.


Krijg in slechts één week grote inzichten om je thuis nog fijner te voelen

Interieur ontwerp op maat

Kom je er samen niet meer uit? Heb je inmiddels al zoveel meubels en accessoires aangeschaft waar je beiden niet echt blij van wordt? Heb je het gevoel dat je de ene miskoop na de andere maakt? Het lukt gewoon niet.


Heb je gemerkt dat telkens compromissen sluiten ook geen oplossing biedt? Logisch want jullie krijgen beiden niet wat je eigenlijk graag wilt. Vaak hoor ik van mensen dat ze zich al jaren niet thuis voelen in hun eigen huis. Triest vind ik dat, want thuis moet je je fijn voelen!


Het kan er nóg zo mooi uitzien...


,,, maar in een showroom woont het echt niet fijn. Juist jullie eigenheid maakt van je huis je thuis. Verlangen jullie naar een interieurontwerp waar je jezelf in herkent en beiden blij van worden? Ik help jullie graag?

vertel me de mogelijkheden wat je voor ons kunt doen
ontdek de eindeloze mogelijkheden die jullie ideëen samenbrengen, zonder compromissen te sluiten
interieurontwerpcursus

jouw eigen interieurontwerp

Sinds 2001 help ik woondromen uit komen. Daar heb ik jou bij nodig, want het draait om jou. Je thuis zegt al dat het om jouw thuisgevoel gaat en dat is ons doel.


Een goed interieurontwerp vormt een fijne basis voor je interieur Maar wist jij dat dit ook een goed uitgangspunt is om te komen tot jouw ideale ontwerp van je hele huis. Het klinkt misschien een beetje vreemd met je interieur bezig nog voor dat het ontwerp van je huis klaar is.


JA ik doe het nèt anders om


Van binnen naar buiten. Vanuit gebruik, vanuit de sfeer in je woonkamer en vanuit jouw gevoel. Dat is enorm functioneel, verrassend, direct in je eigen stijl en past altijd. 


Het één heeft te maken met het andere, alles is met elkaar in verbinding. Beoordeel de elementen daarom voor je thuis ook niet als losse onderdelen.

Laat je inspireren voor meer leefplezier door rekening te houden met de positieve effecten van licht, kleur, materiaal, vorm, bij de indeling van je kamer, keuken, badkamer en het ontwerp van je complete ideale huis.

keuken op maat
keuken ontwerpen
badkamer op maat
badkamer ontwerpen
meubels op maat
meubels ontwerpen
review Kleur&Vorm

Annette

de holistische aanpak vind ik fijn

Fenneke kijkt niet alleen naar hoe het eruit komt te zien, maar ook naar hoe het voelt. Waardoor je bewust wordt van de impact en tot heel prettige woonoplossingen komt.

   meer ondersteuning voor jouw interieur

ALS HET GOED IS, IS JOUW INTERIEUR EEN WEERSPIEGELING VAN JEZELF


Juist jijzelf maakt jouw eigen interieur uniek

interieuradvies

Je wilt graag zélf je interieur inrichten


Wel heb je behoefte aan wat zekerheid. Gewoon dat iemand met je meekijkt, zonder dat je het gevoel hebt dat je iets moet. Soms is het maar een kleinigheid en is het anders kijken. 


Wil je samen winkelen, of heb je wat structuur en handvatten nodig waar op te letten om er jouw thuis van te maken? Want jij wilt graag gezelligheid en goede keuzes maken, toch?


Het hoeft niet altijd een interieurontwerp te zijn op papier, soms heb je even een sparringpartner nodig om helder te krijgen wat je zelf eigenlijk belangrijk vindt. Zodat je weer geïnspireerd op pad kunt gaan.


Of wil je juist samen de puntjes op de i zetten?

Jij mag het zeggen.

metamorfose met je eigen spullen

 Je hoeft niets nieuws te kopen 


- Lukt het maar niet met je interieur?
- Heb je zin in een restyle interieur-feestje?
- Wil je snel balans èn gezelligheid als resultaat?

Je verlangt naar rust in je interieur en baalt ervan dat je dat maar niet voor elkaar krijgt. Toch heb je genoeg leuke spullen maar het blijven losse onderdelen, je mist de samenhang in je interieur.


Dat betekent niet dat je alles voor niets hebt gedaan. Soms is het maar een kleinigheidje die kan zorgen dat het écht gezellig wordt en jij rust ervaart in je eigen interieur en in jezelf.


Als jij van je huis je thuis wilt maken, is een steuntje in de rug soms fijn. KIJK SNEL wat dat zònder grote investeringen voor jou kan betekenen

review Kleur&Vorm

Trieneke

Fenneke zorgt voor een goede sfeer en energie in huis

Fenneke heeft ons met creatieve oplossingen geholpen voor ons interieur en onze tuin. Als je een oplossing buiten de box zoekt moet je zeker bij Fenneke zijn. Haar ideeën, oplossingen en kijk op de zaak zorgen voor een fijne en prettige omgeving.

HEB JIJ INTERIEUR VERANDER-PLANNEN? DOE JE HET ZELF, OF met een beetje HULP?


ONTDEK DE POSITIEVE EFFECTEN van je interieur DIE NÈT EEN LAAGJE DIEPER GAAN

woonkeuzes
kleur & materialen uitkiezen
balans
BALANS IN HUIS & HOOFD SESSIE gratis
interieurlessen
mini interieurcursus

samen woon winkelen

Heb je al veel zaken in je hoofd uitgezocht? Maar vind je het fijn om met een steuntje in de rug het geheel te finetunen zodat er samenhang en rust ontstaat.


Nu je zóveel gaat aan schaffen wil je zeker weten dat het goed komt en wil je overzicht houden, toch? 


Samen kijken we naar de meubels, de vloer, materiaalgebruik en welke kleur het geheel ondersteunt. De tegels, sanitair, de opstelling, verhoudingen & alles wat met bouwen en het inrichten te maken heeft zodat jij straks optimaal geniet! 

online interieur cursussen

Zelf aan de slag met jouw eigen interieur? 


Lukt het je maar niet om je woonkamer gezellig te krijgen? Wat je ook doet het helpt niets. Wil jij ontdekken hoe je simpel en snel zelf aan de slag kunt gaan en eenvoudig zelf thuis het verschil maken? 


Doe dan mee met een van de korte en langere cursussen over de onderbewuste invloed van kleur en interieur om van je huis je thuis te maken. 

Makkelijk, leuk om te doen en direct resultaat


Doe het lekker zelf. Meer informatie over deze unieke interieurcursussen

meer informatie over de interieurcursussen
zodat je met gemak tot de kern van je eigen woonoplossingen komt

Vraag een gratis 'balans in huis en hoofd' gesprekssessie aan

Er komt soms gewoon zoveel tegelijk op je af

50%
Gelijk een afspraak maken
voor grip op je woonsituatie
Ik wil even met je sparren
Your information is safe with us